Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 76
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRSTIĆU IZBUŠILI GUME

Petrov o napadu pepeljarom: 'Mobitel koji sam držao na uhu spasio mi je život'

petrov
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/7
22.03.2017.
u 19:50

Poručujem vam, gospodo koja ste stajala i stojite iza takvih djela, da vam neće uspjeti.

Predsjednik Sabora i čelnik Mosta Božo Petrov odlučio je upozoriti građane Republike Hrvatske da "naćule uši i otvore  oči" te je naveo sve neugodnosti i napade koje su on i članovi Mosta doživjeli.

– Ne apeliram na građane Republike Hrvatske da nas zaštite, jer da smo htjeli biti zaštićeni, ne bismo ni krenuli u ovaj projekt promjena i zaštite nacionalnih interesa pred postojećim interesnim skupinama.

Apeliram da naćule uši i otvore oči – poručio je Petrov i otkrio da su Mari Krstiću, koji je danas objavio kandidaturu za gradonačelnika Dubrovnika, na automobilu izbušili gume.

– Nekome je očito poremetio planove i izazvao reakciju straha, tolikog straha da je ta osoba posegnula za ovako agresivnim činom – poručio je Petrov i dodao kako ovo nije izolirani slučaj.

Podsjetio je na napad pepeljarom

– Za one koji ne znaju i sâm sam fizički napadnut izuzetnom žestinom. Tolikom da mi je mobitel koji sam držao na uhu spasio život jer je osoba bila spremna skončati ga udarcima pepeljarom u sljepoočnicu – napisao je Petrov i nastavio nabrajati napade na kolege.

– Mog kolegu Ivana Kovačića pokušali su pregaziti automobilom. Ante Pranić fizički je napadnut u kafiću uz pokušaj gušenja. A zlikovci su išli toliko daleko da je fizički napadnuta i supruga našeg Marka Sladoljeva, sada kandidata za gradonačelnika Zagreba – stoji u objavi na Facebooku.

– Ne želim to nikome, srećom tako ne prolaze drugi politički akteri u Hrvatskoj, ali vrlo je indikativno da se od svih silno ugroženih, svih silnih revolucionara što se busaju u prsa, u ovoj državi uvjerljivo najviše fizički napadalo MOST nezavisnih lista, vandaliziralo našu imovinu, a dalo bi se tu nabrojiti još jako mnogo djela i radnji koje nemaju veze s demokracijom i očito su dokaz da smo mnogima poremetili planove.

Poručujem vam, gospodo koja ste stajala i stojite iza takvih djela, da vam neće uspjeti. Da ćemo nastaviti boriti se za javni interes, a protiv vaših prljavština. Kao što bi rekao naš Miro Bulj, NE-ĆE-TE!!! – objavio je Petrov.

>> Gradonačelnika Petrova sugrađanin udario pepeljarom u glavu!

>> 'Brat čelnika vrgoračkog HDZ-a ozlijedio je šefa Nezavisne liste mladih Antu Pranića'

Komentara 51

Avatar ovdje Maks
ovdje Maks
02:27 23.03.2017.

Steta mobitela.

KA
Karapetrov
22:17 22.03.2017.

Plače mi se nad vašom sudbinom!

MI
Mimizo
21:39 22.03.2017.

božo vi ste tako minorna stranka da i o čemu odlučujete pa tako ovi takozvani napadi služe u predizborne svrhe

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije