Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEKA SU ODGOĐENA

Petrov otkrio kojih 5 jamstava ide u proceduru već drugog petka!

Petrov
Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
1/5
07.10.2016.
u 14:59

Petrov nije htio otkriti tko će biti njihov potpredsjednik Vlade

Čelnik Mosta Božo Petrov kazao je kako će njihov klub u Saboru imati minimalno 15 članova.

– Irelevantno je hoće li to u ponedjeljak biti 14, 15, 16. Nama je bitno da imamo 15 zastupnika da se mogu davati prijedlozi u saborsku proceduru – kazao je Petrov za N1 televiziju.

Objasnio je kako su se dogovorili oko 5 jamstava i da će ona ići u proceduru sljedećeg petka, dok će dva jamstva doći na red naknadno. Kazao je kako "imaju još tjedan dana" te da će "neke stvari 'glancati'". 

– Ići će sve osim isključivog gospodarskog pojasa i smanjenja HRT-ove pretplate. Dali smo mogućnost da se gospodarski pojas ne lomi preko koljena, nego da se napravi u dužem terminu. Ali pojas ide. I HRT smo odgodili na neko vrijeme – kazao je Petrov. 

Vezano uz izmjene zakona o HNB-u, Petrov je objasnio kako su željeli postići da "državna revizija ima uvid u rad HNB-a".

– Nema govora o promjeni monetarne politike. Bitno je da svi građani koji su porezni obveznici znaju kako se troši njihov novac – kazao je Petrov.

Petrov nije htio otkriti tko će biti njihov potpredsjednik Vlade.

– Vidjet ćemo. Naći ćemo se s drugim zastupnicima Mosta i definirati to i sve druge potrebne stvari prije formiranja Vlade – rekao je Petrov.

>> Plenković u ponedjeljak u podne nosi potpise predsjednici

>> Reiner: Neizvedivo je da se u petak potvrdi Vlada

>> Plenković: Prve 2 godine Petrov će biti predsjednik Sabora. Imat ćemo 90 ili više potpisa. Petrov: Važno je da tri najvažnije funkcije ne pripadaju istoj opciji

Ključne riječi

Komentara 37

OR
Orkan1
18:17 07.10.2016.

Bravoooo Bozooo i Mooosttttt.

Avatar petrolio
petrolio
15:38 07.10.2016.

most i božo su lažovi! kako su nas samo navukli da m damo glas!

Avatar delminium
delminium
16:35 07.10.2016.

Bozo Petrov nije toliko mlad da bi se ponasao kao dijete u jaslicama. Ako je i od psihijatra previse je.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije