Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
USUSRET SJEDNICI SABORA

Petrov o proteklih 25. godina Hrvatske: 'Uvijek može bolje, bilo je i određenih propusta, ali, nažalost, takav je život'

Božo Petrov
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/6
16.01.2017.
u 19:30

Najavljen Zakon o strancima i stanju u EU

Najavljujući sjednicu Hrvatskog sabora za utorak, predsjednik Sabora Božo Petrov rekao je da će nakon aktualnog prijepodneva na rasporedu biti Zakon o strancima, a potom, u srijedu, izvješće premijera o stanju u Europskoj uniji.

Dodao je da će se dnevni red nadopunjavati u skladu s radom Vlade, inicijativama klubova zastupnika, kao i određenim zakonima koji su već u proceduri, primjerice Mostovim prijedlozima zakona o lokalnoj samoupravi, Hrvatskoj narodnoj banci i Hrvatskoj televiziji.

Izrazio je također nadu u konstruktivan rad Sabora budući da su zastupnici, kako je kazao, po prvi put dobili okvirni dnevni red svih sjednica do ljeta.

Petrov je još jednom čestitao 25. obljetnicu međunarodnog priznanja Republike Hrvatske, a na novinarski upit je li Hrvatska mogla bolje u proteklih 25 godina,  kazao da je bilo određenih propusta, ali da je Hrvatska puno napravila.

"Uvijek može bolje, bilo je i određenih propusta, ali, nažalost, takav je život.

Bitno je da smo svjesni da smo mogli bolje, bitno je da znamo gdje su bili propusti i da se to ispravi u budućnosti", izjavio je.

>> Petrov: Pokušava se pogurati inicijativa za prodaju šuma i voda

Komentara 2

AN
Anamarija10
00:08 17.01.2017.

Petrov i Bulj neka se, ako su pošteni kako glume, odreknu imuniteta i suoče sa pravdom jer su Karamarka gadno oklevetali. A odvjetnicima koji su ih izbrifirali neka traže povrat love.

Avatar deziderij
deziderij
08:47 17.01.2017.

Dečec je pun šupljih špreha i degutantno ga je za ćuti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije