Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'okrenut sam novim prijedlozima'

Petrov: Nadam se da će ministar biti izabran kroz sljedećih tjedan dana

petrov
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
14.03.2016.
u 21:21

Na pitanje je li Most blokirao imenovanje Brkića, Petrov je odgovorio da ne želi poticati daljnje medijske napise o Brkiću niti bilo kakvu medijsku hajku

Potpredsjednik Vlade i čelnik Mosta Božo Petrov je nakon zajedničke sjednice Domoljubne koalicije i Mosta rekao da je to bila konstruktivna i pozitivna sjednice.

- Očekujem da će se ovakvi sastanci češće održavati, nažalost, sada je prošlo ovoliko vremena jer smo bili prisiljeni što je moguće više odraditi vezano za proračun, i sad kad smo tu stvar maknuli, nadam se da ćemo imati više vremena jer ovakvi sastanci zaista koriste – kazao je Petrov te dodao da će Most podržati proračun, te neće slati u proceduru dodatne amandmane osim subvencioniranja srednjoškolskog prijevoza koji će sigurno biti osiguran do kraja ove školske godine, a nakon toga bi se trebao početi primjenjivati imovinski cenzus.

- Država nema toliko novca da se može potaknuti sve što bi mi željeli da bude besplatno, ali možemo prema građanima biti pravedni i pošteni i pomoći onima kojima je zaista socijalna situacija teška da ne pate – pojasnio je Petrov.

Na pitanje je li Most blokirao imenovanje Brkića, Petrov je odgovorio da ne želi poticati daljnje medijske napise o Brkiću niti bilo kakvu medijsku hajku.

- Što se mene tiče, gospodin Brkić je branitelj i dao je svoj veliki doprinos Domovinskom ratu, a ja sam okrenut prema novim prijedozima koji će doći i nadam se da će ministar biti ubrzo izabran – odgovorio je Petrov, a na pitanje što je ubrzo, dodao je da je on to osobno govorio prije četiri godina, "ali je ispalo kako je ispalo i nada se da će ministar biti izabran kroz sljedećih tjedan dana."

>> Božo Petrov bira šefa kabineta na javnom natječaju

Komentara 38

Avatar TvojUjko
TvojUjko
21:29 14.03.2016.

Fotelja sa masažom i kožnom navlakom i plaćom od 15.000kn tko to može odbit, složit će te se vi sa svime

Avatar Mihael1
Mihael1
22:08 14.03.2016.

Petrov, morate bar mjesec dana odugovlačiti, tri - četiri puta napustiti zasjedanje sabora, malo se svađati po medijima pa tek onda prihvatiti proračun. Nemojte sad početi kvariti ono na čemu ste doktorirali a to je zavlačenje, odugovlačenje i ismijavanje.

Avatar kravata
kravata
23:04 14.03.2016.

Gospidine petrov ako tako nastavite bit cete sretni ako vas jambo primi na svoju farmu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije