Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 143
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kriza vlasti

Petrov: Karamarko mora otići iz Vlade. Most će glasati za SDP-ov prijedlog u Saboru!

Božo Petrov i Tomislav Karamarko
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/4
27.05.2016.
u 00:23

- Prema mome prijedlogu, saborski zastupnici, ministri i članovi Nacionalnog vijeća Mosta odlučili su da će u Saboru glasati za opoziv šefa HDZ-a s mjesta potpredsjednika Vlade zbog političke odgovornosti - rekao nam je čelnik Mosta

Je li Vladi HDZ-a i Mosta došao kraj? Most je odlučio kako je došlo vrijeme da prvi potpredsjednik Vlade i šef HDZ-a Tomislav Karamarko napusti Vladu jer je priča o njegovu prijateljstvu s lobistom MOL.-a Jozom Petrovićem preveliki teret izvršnoj vlasti.

- Prema mome prijedlogu, saborski zastupnici, ministri i članovi Nacionalnog vijeća Mosta odlučili su da će u Saboru glasati za opoziv šefa HDZ-a s mjesta potpredsjednika Vlade zbog političke odgovornosti - rekao nam je čelnik Mosta i potpredsjednik Vlade Božo Petrov. U HDZ-u međutim ovo ne shvaćaju ozbiljno te cijelu priču vide kao pritisak Mosta na HDZ uoči subotnjeg Sabora stranke.

Više o dramatičnom tjednu u Vladi i novom raskolu unutar vladajuće većine pročitajte u današnjem Večernjem listu.

>> Milijan Brkić: Budite sigurni da će SDP doživjeti poraz na glasovanju u Saboru i da zahtjev za opoziv neće proći

>> Petrov je Karamarku dao 48 sati za džentlmenski uzmak, napetosti između MOST-a i HDZ-a na vrhuncu

>> Karamarka od većih muka s Inom spasio Cvitanov tajming

Foto: Vecernji.hr

Komentara 296

ST
stefj
20:28 26.05.2016.

He, he, sad je jasno zašto je Most isforsirao povećanje svote i hitnu isplatu novca za stranke. Pa spremao se za izbore. Nakon ovoga će mu skočiti rejting, novce ima, sad može sve...

KO
komicr
19:19 26.05.2016.

Vrlo vjerojatno novi izbori = most teško ulazi u sabor= ipak svjesno idu protiv Karamarka= svaka čast !!

Avatar Dameanu
Dameanu
22:12 26.05.2016.

Sah - mat za Petrova.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije