Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kampanja se zahuktava

Petrov: 'Ja se ispričavam što ne mogu pozitivno govoriti o njima'

božo petrov
Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL
29.07.2016.
u 11:00

Kampanja za nadolazeće izbore se zahuktava. Most je na Facebooku poručio da je njihova kampanja pozitivna

Most je na svojoj Facebook stranici objavio novi status. Radi se o izjavi Bože Petrova oko kampanje za nadolazeće parlamentarne izbore. Poručio je da je njihova kampanja uvijek pozitivna, te da žele da se njihov program za koji se zalažu jasno vidi. 

– Kampanja MOST nezavisnih lista je uvijek pozitivna. Kada mene pitaju za komentar o tome da su HDZ i SDP lošiji, ja se ispričavam što ne mogu pozitivno govoriti o njima, ali naša kampanja je pozitivna. Mi želimo da se jasno vidi naš program za koji smo se zalagali i kojeg smo pokušali provoditi i za vrijeme bivše kampanje, bez obzira na opstrukcije koje su bile i unutar stranke koja je s nama činila Vladu i u oporbi. Bez obzira na to što su potpisali isti taj program kojeg su predlagali. ‪#‎BašZato‬, želimo jamstva da će se taj program zaista ostvariti jer je to ono što Hrvatskoj treba – rekao je Božo Petrov, objavio je Most.

> > Petrov: To je sramotno! Pitajte SDP jesu li znali za to

Ključne riječi

Komentara 34

KA
KaNiDora
11:12 29.07.2016.

Samo jedno pitanjce - koji program ?

Avatar nisamgladan
nisamgladan
11:14 29.07.2016.

A ja se ispričavam što ne mogu pozitivno govoriti o tebi i načinu na koji si opstuirao rad vlade u kojoj si sudjelovao jer nisi znao da li bi piškio ili kakio. samo se nadam da će birači to prepoznati i da ćeš biti bivši kao i onaj kojeg si srušio. Itd........

Avatar tigarbbb
tigarbbb
11:49 29.07.2016.

Božo Petrov pričaš bajke koji su bile vidljive od samog početka kada si ušao u sabor,ništa vi nemate samo ste došli da se uhljebite i da zauzmete glavne fotelje,vaše vrijeme je kratko trajalo hvala bogu ne ponovilo se

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije