Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Petrina okupio široku koaliciju:

Tko podržava Petrova neka glasa direktno za HDZ!

stipe petrina
Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
1/8
27.08.2015.
u 12:56

Na pitanje je li njegovo okupljanje nezavisnih kandidata i lokalnih te manjih stranaka izravna konkurencija metkovskom gradonačlelniku Boži Petrovu i njegovom Mostu, Petrina odgovara da nije.

Stipe Petrina, gradonačelnik Primoštena najavio je kako na izbore za parlament sa svojom nezavisnkom listom i partnerima ide u svih 11 izbornih jedinica.

– Podržava nas i s nama u koaliciju ide širok spektar stranaka i pojedinaca, bez ideološkog predznaka – kaže Petrina. Njegovi su partneri, kaže, Braniteljaka domoljubna stranka, Stranka nezaposlenih Hrvatske, Nacionalni demokrati, KHDU, Hrvatski svjetski sabor, Pokret zajedno te lokalne stranke poput Loze.

– S nama su sve nezavisne liste Šibensko-kninske županije, velik broj nezavisnih lista iz 9. izborne jedinice, ukratko, jako široka koalicija koja ima ambicije promijeniti stanje na hrvatskoj političkoj sceni. Mi smo domoljubno-socijalna koalicija – kaže Petrina koji nije želio izdvajati ničije ime osim Marka Veselice.

Na pitanje je li njegovo okupljanje nezavisnih kandidata i lokalnih te manjih stranaka izravna konkurencija metkovskom gradonačlelniku Boži Petrovu i njegovom Mostu, Petrina odgovara da nije.

– Oni se okupljaju oko projekta HDZ-a, ljudi koji žele s njima logičnije bi bilo da daju glas direktno HDZ-u. Zna se stav Bože Petrova i zna se moj stav. Mi nikako nećemo ni s jednima ni drugima jer su oni isti, a Petrovu želim svaku sreću – zaključio je Petrina. 

>> Stipe Petrina napao Božu Petrova zbog sastanka s Karamarkom

Komentara 10

CR
CROLINDA
13:37 27.08.2015.

glasovat će se po ideološkoj osnovi ili HDZ ili SDP - ne cijepkajte se u korist ovih jugokomunista antihrvatskog odgoja nevoliša i mrzitelja koji vode specijalni rat protiv Hrvatske ne rasipajte glasove u korist SDP = sjebimo državu partizani

TO
torcidaš
13:52 27.08.2015.

Ovakvi mogu proci jedino u ukobolnim ustanovama

AN
antijugoslavencina
13:16 27.08.2015.

Ovi likovi nisu bitni jer se rezultat unaprijed zna: Hrvati 70% Jugo-srbi30%(ako im se prikljuci IDS)!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije