Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEZADOVOLJSTVO U STRANCI

Petir: HSS-a neće biti ako se nastavi ovakva situacija

Marijana Petir
Foto: Tomislav Miletić/Pixsell
1/7
22.01.2017.
u 15:10

Ostat će Krešo Beljak s par svojih poslušnika. Stranku je sveo samo na sebe - smatra Petir.

Riječ je o ljudima koji su više od 20 godina članovi HSS-a, i koji su u stranku došli prije Kreše Beljaka, koji jednostavno ne mogu gledati kako on uništava HSS i ne vide prostor za djelovanje uz ovakvog predsjednika i uz ovakvo vodstvo - ovim je riječima Marijana Petir za N1 televiziju komentirala izlazak Nenada Matića i 15-ak predsjednika gradskih četvrti grada Zagreba iz HSS-a.

Oni su nezadovoljni načinom na koji Beljak vodi stranku, a Petir je poručila da će ostati HSS i čekati pravorijek Ministarstva uprave jer očekuje "da se institucije države ponašaju u skladu sa zakonom".

- Smatram da su ti ljudi, za razliku od Beljaka, pravi HSS-ovci. Ako je on najavio da će ih onemogućiti da budu kandidati na lokalnima izborima, a mnogi od njih su načelnici, gradonačelnici i župani, onda je sasvim logično da su morali potražiti neku drugu opciju. Njihov odlazak nije posljedica nedostataka ljubavi prema HSS-u, već protuzakonitog i protustatutarnog djelovanja Beljaka kojem treba stati na kraj - poručila je Petir i dodala kako sve više dužnosnika u HSS-u tvrdi da je Beljak poslan sa zadatkom da uništi HSS.

- Ako se nastavi ovakva situacija to je potpuno jasno, HSS-a više neće biti. Ostat će Krešo Beljak s par svojih poslušnika. Stranku je sveo samo na sebe - smatra Petir.

>> Matić: Izlazimo iz HSS-a, a kad se Beljak makne možemo se vratiti

Komentara 10

SL
slivnevode
19:31 22.01.2017.

Za neupućene, ako iole pratite rad Marijane Petir u europarlamentu, onda znate da je napravila više pozitivnih promocija za Hrvatsku nego svi parlamentarci zajedno! Ovou što taj Beljak radi je pretvaranje HSS u podružnicu SDP. Kad je u petak sjeoeo kraj Pernara u znak podrške mu, pomislih:blago S. Radiću što ovo ne vidi!

DU
Deleted user
09:39 23.01.2017.

Kakva je to stranka u kojoj je predsjednik pravomoćno osuđivani provalnik? A to kao nisu znali ranije?

SU
SUBARU
08:45 23.01.2017.

Jedni paraziti manje!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije