Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Cijene rastu

Peti tjedan za redom poskupjelo gorivo

gorivo
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
24.02.2015.
u 08:08

U mjesec dana spremnici goriva poskupjeli su za 50-ak kuna. Inače, cijene nafte prošli tjedan stabilizirale su se na 60 dolara po barelu.

U ponoć je, peti tjedan zaredom, poskupjelo gorivo. Prema formuli za izračun cijene goriva, a s uvrštenim kotacijama za petak, dizeli su skuplji 13, a benzini 8 lipa po litri, piše HRT.

Podsjetimo, Ministarstvo gospodarstva pokrenulo je na svojim stranicama posebnu aplikaciju za praćenje cijena goriva na kojem su posebno istaknute benzinske postaje s najnižim cijenama goriva. U mjesec dana spremnici goriva poskupjeli su za 50-ak kuna. Inače, cijene nafte prošli tjedan stabilizirale su se na 60 dolara po barelu.

>> Od ponoći opet poskupljuje gorivo

Komentara 9

BU
BubyZG
08:38 24.02.2015.

Teška je LAŽ da su se cijene nafte stabilizirale u zadnjih tjedan dana. Cijene nafte su na svjetskim tržištima u zadnjih tjedan dana PALE za oko 8 % ! Ali vjerojatno trebamo prvo potrošiti onu skupu kupljenu prije toga ( ha ha ha ha ha ha ) !

LI
liskovaca
08:28 24.02.2015.

gdje se može vidjeti ta famozna formula???? Zašto se ne objavi???? Stvar je u tome da nema love za plaćice kojekakvim parazitima, uhljebima i glasačkoj mašineriji sa državne sise!

TH
than
10:42 24.02.2015.

Pa treba netko platiti 'oprost dugova'. Odakle drzavi da daruje bankama i teleoperaterima novac preko 'manjih' poreza ? Pa, eto odakle. Uzeti ce onima koji imaju. Jos kada dodje na naplatu fiksiranje franka... Drzava je bankrot i glavni uzrok nelikvidnosti u drzavi. Dobiju od EU pare za poticaje, dio isplate za poticaj, ostatak preusmjere negdje, a ostatak poticaja ce doci, nekako vec. Prodajom ili monetizacijom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije