navigacija Hrvatska 2
Vulgarni SMS

Pero Ćorić teškim uvredama i prijetnjama na Ružu Tomašić

Znam da si zvala Stankovića, zadnji put te opominjem, piše Ćorić

Pero Ćorić teškim uvredama i prijetnjama na Ružu Tomašić

Ruža Tomašić i Pero Ćorić

Foto: Duško Marušić/PIXSELL

Glavni tajnik HSP-a dr. Ante Starčević i saborski zastupnik Pero Ćorić prije nekoliko dana poslao je predsjednici Hrvatske konzervativne stranke (HKS) i europarlamentarki Ruži Tomašić SMS poruku uvredljiva i neprimjerena sadržaja:

„Ružo, znam da si zvala Stankovića… Zadnji put te opominjem. Možeš laprdati koliko hoćeš. Nevažna je politička karijera… Moja je uspješna i u uzlaznoj je putanji… Tvoja je u zoni sumraka i ideš svome kraju. Ponosim se drugom činjenicom da sam školski primjer dobroga oca koji ima troje pametne i visokoobrazovane djece… Da sam pravi primjer pažljivoga djeda mojoj unučadi. Za razliku od tebe“.

Prijavila predsjednici RH

U SMS-u se dalje na uvredljiv i neprimjeren način govori i o njenoj djeci i suprugu, a završava se vulgarnim riječima upućenim samoj Tomašić.

“Meni se možeš napušiti kao i što i bi da sam htio…”, riječi su kojima je Ćorić završio poruku.

– Istina je da sam dobila takav SMS i to s broja Pere Ćorića. On je sad dio vlasti pa valjda misli da može raditi što želi. Osobno sam kao političarka navikla na razne udarce, ali zadirati u nečiju obitelj, iznositi takve laži o djeci i ići ovako nisko zaista je sramotno. Primitak SMS-a prijavila sam i predsjednici Grabar-Kitarović, ali i premijeru Oreškoviću, predsjedniku Sabora Reineru i čelniku HDZ-a Karamarku, ali još nisam dobila nikakav odgovor, rekla je Tomašić dodajući kako nema nikakve veze sa spomenutom tvrtkom. O svemu je razgovarala i s obitelji koja je, kako kaže, zgrožena. Kaže da je i prije imala raznih pritisaka iza kojih se stajao Ćorić te kako je upravo zbog njega i napustila HSP AS. Prema njezinim riječima brojne su osobe spremne svjedočiti u njezinu korist kako bi potvrdile da joj je Ćorić uputio te riječi. Komentirajući optužbe, prozvani Pero Ćorić kaže da je to zaista njegov SMS, ali i da nije riječ ni o kakvoj prijetnji, nego o činu samoobrane.

– Osobno nikada nikome nisam prijetio pa ni Ruži Tomašić. Poruka je zapravo samo obrana od nje koja već godinama polako i rado pljuje ne samo po svojoj obitelji nego i po mojoj, iznosi laži i neistine… Stoga sam morao ovako postupiti kako bih je upozorio – ističe Ćorić.

Tvrdi i da može dovesti stotinu svjedoka koji će potvrditi njegove riječi da je Tomašić govorila te podmetala njemu i mnogim drugima u stranci, ali i oko nje.

Ćorićeve optužbe

– Činjenica je i da je ona svoga bivšeg zamjenika Ivana Tepeša nazvala samo 2-3 puta i to svaki put da se pogoduje tvrtki Elicom na što kao stranka nismo pristali. Ima li u svemu tome kakve kaznene odgovornosti, tek će se pokazati. Riječ je o tvrtki za održavanje javne rasvjete u Zagrebu i jednom natječaju. Klub vijećnika HDZ – HSP AS donio je jednu odluku, a ona je tražila da je promijenimo. Možemo to i dokumentirati – rekao je Ćorić.

>> Tomašić nepristojnom izrekom usporedila Karamarkovu i Milanovićevu koaliciju

Ocijeni:

1 2 3 4 5

2 (45 ocjena)
Ispravi pogreške

Komentari

222
Registracija
 • Komacero Komacero

  30.01.2016 u 11:00h

  Ako je to Coric napiso takvima nije mjesto u saboru a kamoli u hrvatskoj politici.To je rijecnik istocnih susjeda srami se Coricu
  58 55% 48
 • srce_hrvatsko srce_hrvatsko

  30.01.2016 u 12:15h

  Gosp. Tepes,ovo je sramota za vasu stranku,koju cijenim..i nanosi vam veliku stetu. Znamo i da je Ruza malo izgubila kompas ali takvo ponasanje prema dami..i to jednog saborskog zastupnika prema jednoj EU-parlamentarki. Odvratno. Pod hitno to rijesite..za svoje dobro. Ako je danas takvo nekontrolirano ponasanje,sto ce tek biti sutra.
  40 61% 26
 • Luka1710 Luka1710

  30.01.2016 u 11:08h

  Danas očito svatko može biti političar. Ovakva nekultura i rječnik su na razini primitivaca. Nije mi jasno kako ovakve osobe mogu participirati u visokoj politici, sramota je što takve osobe imaju određeni utjecaj u društvu.
  53 53% 47
 • brankomat61 brankomat61

  01.03.2016 u 12:36h

  ovaj pasus o pušenju što i bi da je htio najviše svjedoći kako je bila teška Ćorićeva samoobrana , gotovo uzaludna
  0 0% 0
 • Hrvatski Vitez

  01.02.2016 u 07:19h

  Pero je bio i ostao pravi hrvat a Ruža je prava hrvatica od glave do peta. Sve ostalo je slijed tih saznanja.
  1 100% 0
 • SIVI SOKO

  01.02.2016 u 04:22h

  Ako je ovo istina,onda je jasno u kakvoj drzavi mi zivimo.Sraaamoootaaa!!!
  1 50% 1
Pregledaj sve komentare