Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pero Ćorić:

Sumnjam da će Petrov uspjeti disciplinirati zastupnike, njih četvero neće glasati protiv Karamarka

Pero Ćorić
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/5
27.05.2016.
u 15:44

Pio sam kavu s tri njihova zastupnika i nitko od njih neće glasovati protiv Karamarka. Martinović je četvrti. Živo me zanima što će Petrov reći. Most je dosljedan jedino svojoj nedosljednosti, smatra Ćorić

Saborski zastupnik stranke HSP-AS Pero Ćorić komentirao je događaje oko Tomislava Karamarka, Mosta i današnje telefonske sjednice Vlade na kojoj će ministri glasovati o povjerenju potpredsjedniku Vlade.

-Smatramo da do ove sjednice nije trebalo doći pogotovo dan prije Sabora HDZ-a. To je pritisak na Karamarka. Mene ništa ne čudi što se tiče Mosta i Petrova. Ne znam kako on spava. Ja dobro spavam i ne mijenjam mišljenje preko noći.Petrov je tijekom mjeseci mijenjao mišljenja pa ne bih uzeo zdravo za gotovo da će sjednice biti i kako će zastupnici reagirati. Živo me zanima kako će Orešković glasovati. Bogu i narodu račune polaže Pero Ćorić, a Orešković Domoljubnoj koaliciji, Karamarku pa i meni-  kazao je Ćorić za N1.

-U predvečerje održavanje sabora HDZ-a je ovo neprihvatljivo, svaka druga varijanta je prihvatljivija. To je pritisak. Mi u HSP-AS ćemo, dođe li do izglasavanja povjerenja Karamarku, glasati za njega. Mi ne nađosmo krivice u Karamarku i njegovoj supruzi pa i u djelima dok je bila Ana Šarić. Ona je ugovor raskinula u siječnju 2015.

Često lijevo-liberalni mediji nas proglašavaju da smo arhaični i podilaze gubitničkoj, antikršćanskoj vladi Zorana MIlanovića. Nama po ulici lete papiri iz kojih se daju iščitati niz afera - bivša supruga Vrdoljaka, Milanovićeva šogorica koja je uzimala povoljne kredite, o bratu njegovom ne želim ni govoriti. Oni su gubitnici, mi smo ih smijenili'', kazao je Ćorić.

-HSP-AS je za sve osim za preslagivanje s bivšim zastupnicima- kazao je.

-Ja sumnjam da će Petrov uspjeti zastupnike disciplinirati. Ja sam pio kavu s tri njihova zastupnika i  nitko od njih neće glasovati protiv Karamarka. Martinović je četvrti. Živo me zanima što će Petrov reći. Most je dosljedan jedino svojoj nedosljednosti- rekao je Ćorić.

>>Karamarko: Petrov hoda "po tankom ledu", ne postoji afera niti sukob interesa

Komentara 13

Avatar juricamesko
juricamesko
15:56 27.05.2016.

Ćoriću ovo je idealna prilika za rasturiti ćuprijaše i tu ne treba imati milosti.dosta je njihovih ucijena, a Petrov ako je pošten lkako tvrdi nakon ovoga jednostavno treba podnijeti ostavku kao član vlade.

GU
General_U
15:59 27.05.2016.

most se želi vratiti zoćetu i zato stalno izmišljaju gluposti. nema niti prekršajne kamoli kaznene odgovornosti petrov lupa o nekoj političkoj odgovornosti. čovjek koji je ovjerio svoje laži priča o moralu, a zastupnici mosta koji nisu bili u stanju riješiti jedan stup od struje i jedan odvodni kanal u u svojoj mjesnoj zajednici danas tobože štite nacionalne interese štitite vi interese onih koji su vas tu instalirali nesposobni pijunčići.ako imate nešto konkretno iznesite to u javnost ovako ispadate smiješni, ako je karamarko za nešto odgovoran onda neka dorh odradi svoj posao. ma nema veze ionako uvijek sam govorio novi izbori najpoštenije rješenje most je od početka u ovoj vladi trojanski konj sdpa.

PE
pessimus
17:47 27.05.2016.

neš ti političara. pero ne kokoši se, ne javljaj se dok ti stranka samostalno ne izađe na izbore. izađi samostalno, pa ako osvojiš koji mandat, u što čisto sumnjam, udri po svemu i svakom što i tko ti se nene dopada. onako kako sinčić radi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije