Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
susret NA PANTOVČAKU

Predsjednica Grabar-Kitarović ispunila obećanje: Pozvala Pernara na kavu

pernar, kitarović kolinda
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/7
02.11.2016.
u 20:19

Večernji list je dobio potvrdu da će sastanak biti održan

Saborski zastupnik Ivan Pernar u četvrtak će u 15.20 sati biti na razgovoru kod predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović.

– Cijenim njezinu odluku za susretom i slobodnom razmjenom mišljenja. Nadam se da me mediji nakon toga neće nazvati NATO špijunom kao što su me prozvali nakon susreta sa Sergejem Trofimovim, prvim tajnikom ruskog veleposlanstva. Ovom prilikom naglašavam da sam spreman na susret, razgovor i razmjenu mišljenja sa svim članovima diplomatskog zbora bez obzira na zemlju iz koje dolaze, ali i najvišim državnim dužnosnicima po svim aktualnim pitanjima – napisao je Pernar na Facebooku.

Dodaje kako mu se Kolinda Grabar-Kitarović tijekom dva prethodna susreta "svidjela kao osoba" bez obzira na različitost mišljenja u političkim pitanjima.

Večernji list je dobio potvrdu da će sastanak biti održan. Predsjednica je još na konzultacijama obećala Peranru da će ga pozvati na kavu i sada su se dogovorili.

>> Pernar objasnio kako je nastala fotografija objavljena na naslovnici Expressa

>> Pernar otkrio kad je izgubio nevinost, da mu HDZ-ovci podmeću noge u Saboru te da je Palfi vikala na njega

Komentara 36

ZK
zkahlina
21:47 02.11.2016.

Na pranje mozga.

Avatar babas
babas
20:32 02.11.2016.

Ameri i EU zamolili Kolindu da ga ušutka,zato ga zove na raport,hehehe!

MI
miso
23:18 02.11.2016.

Pohvalno, s obje strane! Pernar očito postaje faktor u političkom životu Htvatske. Svaka čast. On je jedini zastupnik koji dosljedno, dobro i hrabro zastupa svoju političku osnovicu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije