Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRVA TRI POTEZA

Pernar otkrio o čemu ovisi njegova kandidatura za gradonačelnika Zagreba

Ivan Pernar
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/4
30.11.2016.
u 10:03

– Želim da se prekine ovaj teror kontrolora – kazao je Pernar i objasnio da ne želi da se građani "šikaniraju" i "maltretiraju".

Ivan Pernar otkrio je kako njegova kandidatura za gradonačelnika Zagreba ovisi samo o građanima metropole.

– Ako će barem 10 posto građana htjeti da se kandidiram, onda ću se kandidirati. Sve ovisi o građanima – kazao je Pernar danas u Saboru.

Objasnio je kako se on uopće nije nigdje prijavio te da su ljudi u anketama, točnije njih 3,5%, rekli da žele njega za gradonačelnika iako on nije bio među ponuđenima.

Otkrio je i kako bi njegov prvi potez bio vraćanje žičare u pogon. Napravio bi i reviziju ugovora za pročistač voda.

– Da je on (ugovor) napravljen na drugi način, taj bi pročistač bio puno jeftiniji. Ugovor je kriminalan – objašnjava Pernar.

Treći potez bio bi besplatni javni prijevoz.

– Želim da se prekine ovaj teror kontrolora – kazao je Pernar i objasnio da ne želi da se građani "šikaniraju" i "maltretiraju".

>> Pernar otkrio da bi se mogao kandidirati za gradonačelnika Zagreba. Predstavio i program, ali i uvjet

Komentara 9

GE
geez
10:38 30.11.2016.

retard

HL
hlad
10:22 02.12.2016.

Pernara ne shvaćam previše ozbiljno, ali činjenica je da bi ZET morao ili ozbiljno podići kvalitetu ili jako pojeftiniti jer ovo zaista jest pljačka. Nije normalno da na stanici na kojoj prolaze tri linije gotovo uvijek treba čekati tramvaj 10-15 minuta. Ili da tramvaju treba 10 minuta za doći do susjedne ulice do koje se pješice dođe za 5 min. Ili da više od pola stanica još niti nema one displeje iako su ih počeli postavljati prije ne znam koliko godina. Da i ne spominjem da većina europskih gradova veličine Zagreba već ima i metro koji nama najavljuju već 10 godina. Ako kvaliteta ne može biti u skladu sa europskim standardima onda neka tome prilagode i cijenu.

AG
agava
13:00 30.11.2016.

Boze mili, pa ovaj dečko stvarno mora potraziti stručnu pomoč. Stanuje u Vrapču pa mu stvarno nije daleko odšetati do bolnice.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije