Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAKO SU REAGIRALI NA PREKID EMISIJE

Pernar: Nisam htio sudjelovati u farsi; Stanković: Ivane, sada ću konačno moći ručati na vrijeme

Nedjeljom u dva
Foto: Screenshot/HRT
1/5
13.11.2016.
u 15:20

Pernar se ustao i izašao iz studija, ostavljajući HTV-ovce da se snađu i repriziraju neku emisiju kako bi popunili vrijeme rezervirano za emisiju Nedjeljom u dva

Nakon što je gost emisije, saborski zastupnik Živog zida Ivan Pernar, demonstrativno pred kamerama napustio emisiju uživo, oglasio se na Facebooku poručivši kako, "nakon što mu Stanković nije dozvolio da kaže do kraja", nije želio "sudjelovati u farsi". 

– Nisam htio sudjelovati u farsi u režiji Aleksandra Stankovića koji postavi pitanje pa ne dozvoljava da se odgovori. Zapravo problem nije u odgovoru, nego istini o kojoj se ne smije na HRT-u govoriti.

Reakciju na cijelu situaciju imao je i sam voditelj, Aleksandar Stanković koji je također otkrio što misli na Facebook stranici: – Dragi Ivane, pomalo te volim. Ovo je jedna od onih rijetkih nedjelja kada ću konačno moći ručati na vrijeme – rekao je Stanković u videosnimci koju je objavio nakon prekinute emisije. 

>>Ivan Pernar iz protesta napustio intervju kod Stankovića nakon 15 minuta

Komentara 60

DU
Deleted user
15:39 13.11.2016.

"Bravo" Stankoviću, za 70 000 kuna mjesečno nedostaje ti nedjeljni ruak na vrijeme. Tipični kavijar ljevičar!

Avatar pretplatniik
pretplatniik
15:34 13.11.2016.

Šteta što su opet birači koji su glasali za life wall ispali u najmanju ruku tovari.Jer dotični mladi gospodin se najviše bavi i exponira globalnom politikom i temama.Tj. presmiješno za nekog tko se predstavljao siromašnima socijalno ugroženim nam sugrađanima kao superhik.E na temelju socijale i ovrhe tj. utopističkim govorom istima došao u mediji i saborsku klupicu od 14 Ante Starčevića mjesečno.Nije loše za medicinskog brata koji ce se prema svemu sudeči uskoro početi baviti Vanzemaljcima.

Avatar abakus
abakus
15:52 13.11.2016.

Nisam Pernarov pobornik, ali drago mi je da je ustao i otišao u trenutku kad mu Stanković, kao što i inače čini kad netko govori nešto što mu se ne sviđa, nije dao do riječi nego ga je bezobrazno prekidao i praktički mu rekao da smije govoriti samo ono što mu on dozvoli. I sam bih tako napravio - ustao i otišao ako me novinar u emisiji u koju me je sam pozvao prekida i skreće s onoga što želim reći. To je ponašanje na koje nitko ne treba pristati, a tko pristane - na njegovu je osobnu sramotu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije