Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BURNO U SABORU

Pernar izvrijeđao Hanžekovića jer ga tuži zbog klevete

ivan pernar
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/4
17.11.2016.
u 10:59

Apeliram na zastupnike HDZ-a i SDP-a, a ako su u tom tijelu i na zastupnike Mosta, molim vas nemojte dozvoliti tom čudovištu da me maltretira i molim vas da me zaštitite – tražio je Pernar

Ivan Pernar iz Živog zida zatražio je jutros stanku u Saboru kako bi izvrijeđao odvjetnika Marijana Hanžekovića koji ga tuži zbog klevete. Zbog toga bi danas i Mandatno-imunitetno povjerenstvo trebalo raspravljati o skidanju imuniteta Pernaru, no, slijedeći dosadašnju praksu, to neće napraviti jer se nikada ne skida imunitet zastupniku zbog privatnih tužbi.

– Jedna osoba uporno truje, zagađuje i maltretira naše građane. Radi se o samopriznatom masonu Marijanu Hanžekoviću koji je stekao svoj imperij preko leđa najsiromašnijih. On putem svojih odvratnih medija, takozvanih Hanza medija, sustavno maltretira nas saborske zastupnike i pitam do kada? Do kada će on blatiti sve one koji se ne slažu s njim i njegovim lopovskim načinom naplate RTV pretplate – kazao je Pernar, a predsjedavajući Željko Reiner upozorio ga je da bira riječi kako bi rasprava bila u skladu s dignitetom Sabora.

– Vi štitite Hanžekovića, pazite da se o njemu govori samo lijepim riječima, vi ste se se opredijelili za njega, ja neću. Danas se sastaje Mandatno-imunitetno povjerenstvo kako bi odlučivalo o njegovu zahtjevu za pokretanjem kaznenog postupka protiv mene zbog kaznenog djela uvrede. Apeliram na zastupnike HDZ-a i SDP-a, a ako su u tom tijelu i na zastupnike Mosta, molim vas nemojte dozvoliti tom čudovištu da me maltretira i molim vas da me zaštitite – tražio je Pernar, a Reiner ga je podsjetio kako u Saboru zbog privatnih tužbi nikad nitko nije izgubio imunitet.

– Zato nije potrebno rabiti takve izraze bez obzira na to što mislimo o bilo kome – kazao je Reiner, no Pernar je podsjetio na slučaj SDP-ova Željka Jovanovića te poručio kako strahuje da on ne bude novi presedan te zatražio zaštitu.

>> Pernar ne bira riječi: Hanžeković je mason 33. stupnja koji je prodao dušu vragu

Komentara 54

FT
feel_the_coruption
11:58 17.11.2016.

Pernar je klaun, i to ne baš previše inteligentan... Ali za Hanžekovića je u pravu 100 posto. Taj je vragu prodao dušu i ponosi se time...

PU
purgerplavi
12:02 17.11.2016.

....tog hanžekovića izgleda ni mama ne voli.....

NE
Neonacionalist
11:59 17.11.2016.

Uzeli su ga Rusi i Srbi pod svoje , gotovo je sa njim , jučerašnja Bujica ga je skroz razotkrila , priznao je da ide u rusko veleposlanstvo po pomoč i savjete a onda kritizira one koji idu u Buzin , govori o Palestini a mi imamo svoju Palestinu u susjednoj BIH gdje je hrvatski narod desetkovan u Bosni te zbijen u par još preostalih enklava plus Zapadnu Hercegovinu ( naš pojas Gaze) ali njega to ne zanima , njegov govor na beogradskom radiju gdje je optužio Hrvatsku za etničko čišćenje Srba u Oluji te relativizirao srpske zločine je sramotan , još ga je Bujanec uspio nagovoriti da ode u Vukovar na obljetnicu tragedije iako očigledno nije to imao u planu i ostao je zatečen pitanjem hoće li se pojaviti u Vukovaru ali glavno da se pojavio u Bg i tamo selfirao sa najekstremnijim srpskim nacionalistima .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije