Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UJEDINILE SE HKS I ABH

Pavliček zamijenio Tomašić

Marijan Pavliček
Foto: Branimir Bradarić
1/2
04.03.2017.
u 21:42

- Ovo je povijesni sabor jer se desnica do sada samo dijelila, i ovo je prvi puta da nakon 25 godina hrvatske demokracije da se dvije stranke ujedinjuju - kazao je Pavliček

Hrvatska konzervativna stranka i Akcija za bolju Hrvatsku jednoglasno su na ujediniteljskom Saboru, održanom danas u Zagrebu, donijeli odluku o ujedinjenju ovih dviju stranaka. Tom prilikom je dogradonačelnik Vukovara Marijan Pavliček izabran za predsjednika HKS-a. On je na tom mjestu zamijenio dosadašnju predsjednicu Ružu Tomašić koja je izabrana za dopredsjednicu stranke. Osim nje za dopredsjednike HKS-a izabrani su Ante Zvonimir Golem, Nikica Penđer, Ivan Zadravec i Mihovil Stanišić, za glavnog tajnika Denis Bevanda, za političkog tajnika mag. Željko Cvrtila i za međunarodnu tajnicu Tamara Kalistović.

- Ovo je povijesni sabor jer se desnica do sada samo dijelila, i ovo je prvi puta da nakon 25 godina hrvatske demokracije da se dvije stranke ujedinjuju. Ova gruda će pokrenuti lavinu na političkoj desnici, rekao je Pavliček pozivajući sve ostale stranke sličnog svjetonazora da se priključe i stvore pravu hrvatsku desnicu koja će se boriti za interese hrvatskog čovjeka.

>>'Srbi se ponašaju kao da smo mi bili agresor, a oni žrtva'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije