Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Veleposlanik u SAD-u

Paro: Kriteriji za ukidanje viza gotovo zadovoljeni

joško paro
Jurica Galoić/PIXSELL
10.04.2012.
u 19:46

– Učvrstit ćemo partnerstvo i savezništvo koje imamo – poručio je Joško Paro

Predsjednik Ivo Josipović uručio je vjerodajnice novoimenovanom veleposlaniku u SAD-u Jošku Paru.

– Joško Paro neće samo nastaviti politiku dobrih odnosa nego će napraviti i korak dalje – rekao je Josipović. Kako je najavio novi veleposlanik, cilj mu je poboljšati gospodarske odnose sa SAD-om.

– Učvrstit ćemo partnerstvo i savezništvo koje imamo – poručio je Paro te naglasio kako je Hrvatska na "rubu" zadovoljavanja kriterija za ukidanje viza.

Komentara 20

ĐU
Đuka
22:03 10.04.2012.

Prva prava vijest nakon 20 g. ma zaboli me

Avatar GERO2
GERO2
22:23 10.04.2012.

Bole bi bilo stvoriti uvjete da ljudi u Hrvatskoj mogu zaraditi da bi mogli putovati,s vizom ili bez nje.

DU
Deleted user
20:03 10.04.2012.

Pod hitno ukinite vize Hrvatskoj.Dali Amerika strahuje od nekoliko Hrvata? Imate miliune ilegalnih i nikom nista.Svaki dan dolaze po stotine ilegalaca? Dali znate da sad i mexikanci/amerikanci odlucuju o predsjedniku USA.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije