Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODLUČIVALI U SDP-u

Parlamentarni izbori u siječnju ili veljači 2016. godine?

Zoran Milanović na konvenciji osječko-baranjskog SDP-a
Foto: Marko Mrkonjic/PIXSELL
1/4
25.04.2015.
u 20:26

Na SDP-ovom "team-buildingu" bio je i američki konzultant Alexander Braun, koji je već nekoliko mjeseci glavni savjetnik šefa SDP-a Zorana Milanovića, kada je riječ o komunikacijskoj strategiji predizborne kampanje

Na sastanku vodstva SDP-a i njihovih ključnih ljudi na terenu, danas u Tuhelju datum parlamentarnih izbora još nije određen, a dvoje sudionika sastanka neslužbeno nam je reklo kako je, barem zasad, puno izglednije da će se izbori održati u siječnju ili veljači 2016. godine, nego u ranu ili kasnu jesen ove godine. 

Šef stranke Zoran Milanović pokušao je maksimalno motivirati svoje stranačke kolege koje je, kako doznajemo, prilično uzdrmao rezultat posljednjeg istraživanja "Crobarometar" prema kojemu je SDP strašno pao, pa je HDZ povećao vodstvo na više od deset postotnih poena. 

Zanimljivo, danas je na SDP-ovom "team-buildingu" bio i američki konzultant Alexander Braun, koji je već nekoliko mjeseci glavni savjetnik šefa SDP-a Zorana Milanovića, kada je riječ o komunikacijskoj strategiji predizborne kampanje. Braun, doznajemo, nije držao govor niti je održao bilo kakvu prezentaciju.

Iako nitko od vodećih SDP-ovaca nije želio davati službene izjave, ipak smo doznali kako glavni slogan s kojim će SDP "loviti" birače još nije izabran, ali kako će se riječ "naprijed" i dalje dominantno koristiti u javnoj komunikaciji. 

>>Zoran Milanović: Vlada smo koja nije sramotila Hrvatsku, koja je Vlada bila bolja od naše?

>>Radnim sastanakom SDP počeo tehničku pripremu strategije za parlamentarne izbore

Komentara 53

Avatar TAJSAM
TAJSAM
21:04 25.04.2015.

Svaki mjesec duže donosi plaču iz snova te što je važnije vlast koju neče više nikada imati pa ju treba zadržati do zadnjih sekunda do kad se može. Tako da Vam opraštam ako je to točno ali ako čete za to vrijeme iskoristiti da još više naštetite ovom napačenom narodu onda je to žalosno. Nadam se da sam u krivu ili da ne vidim dobro. Pozdrav dobrim ljudima

Avatar cera
cera
20:56 25.04.2015.

Znači Alexander im govori koju udicu da upotribe,hahaha nemogu sami ni vode se napit a kamoli državu vodit,koja smijurija

TR
Trajkovski
20:53 25.04.2015.

Moja prognoza je ipak - veljača 2016. - pod parolom "do posljednjeg daha"...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije