Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mirela Holy

'Pad BDP-a nije me iznenadio, potrebne su hitne reforme'

holy
Foto: Branimir Bradarić
1/3
30.08.2014.
u 12:14

Tako će biti sve dok se ne okrenemo prema provedbi strukturnih reformi, kazala je Holy

Činjenica da BDP u Hrvatskoj i dalje pada predsjednicu ORaH-a Mirelu Holy nije iznenadio.

– Tako će biti sve dok se ne okrenemo prema provedbi strukturnih reformi kao što su reforme javne uprave i pravosuđa. Hrvatska mora postati efikasna država i država jednakih pravila igre za sve. Te se reforme ne mogu napraviti preko noći i nadam se da će Vlada RH, iako se ulazi u izbornu godinu, krenuti sa provedbom tih reformi. To je odgovornost Vlade, a te reforme su u interesu Hrvatske, rekla je Holy, dodajući kako svi zajedno u Hrvatskoj moramo početi raditi na stvaranju bolje i kvalitetnije budućnosti, a ne da živimo i dalje u prošlosti.

Smatra i kako će sankcije Rusiji Hrvatskoj i njenom gospodarstvu predstavljati veliki problem. Holy je danas nazočila osnivačkoj skupštini ORrah-a u Vukovaru što je posljednja stranačka organizacija u županijskim središta koje se formiraju. Nakon Vukovara ORah će ubrzo osnovati svoje podružnice i u Županji, Vinkovcima i ostalim općinama Vukovarsko – srijemske županije.

– Svjesni smo činjenice da je ekonomska situacija u Vukovaru jako teška ali i da grad ima veliki potencijal. Mislim prije svega na dobre predispozicije kao prometnog i gospodarskog čvorišta ali i središta poljoprivrede. ORaH se zalaže za provedbu tri ključna sektora, a opet u Vukovaru ima potencijala za sva tri. To su proizvodnja hrane, energetika i vodni sektor, istakla je Holy. Na osnivačkoj skupština ORaha za povjerenika gradske podružnice potvrđen je Andrej Georgijevski.

>> Holy: Rezultati anketa nas vesele, ali se njima ne opterećujemo

Ključne riječi

Komentara 17

MA
Markoc
13:46 30.08.2014.

Ti si tako pametana, ma divota. Šteta što nepostoji mjesto predsjednice svijeta ili još bolje svemira. Da te tu smjestimo i da nam pametuješ a ništa konkretno nekažeš. Treba ovo ono,bla-blaaaa,blaaaaA. Jedino što treba, treba nam jedinstvo i sloga, bez toga nikada nećemo napravit ništa. Dok svi samo vuku na svoju stranu ništa od nas bijednika.

OL
olrajt
13:44 30.08.2014.

....a ti si kao, jedina koja to može učiniti -uz pomoć Milanovića i Josipovića ...cirkus!!!!

LA
laptop
13:04 30.08.2014.

Nasla se prava osoba da provede hitne reforme. Skime sa Josipovicem i Milanovicem. Smijesno prazna prica.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije