Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Milan Bandić:

'Ovo je raštimani orkestar. Za nove sam izbore jer sve se pretvara u Big Brother'

Polaganje vijenaca na Mirogoju povodom Dana branitelja grada Zagreba
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/8
29.05.2016.
u 12:38

Također, Bandić je jučer na Općem saboru HDZ-a, Tomislavu Karamarku poručio da građani od njega očekuju odgovornost i rezultate, a ne isprazna obećanja

Gradonačelnik grada Zagreba Milan Bandić polaganjem vijenca na grobu prvog hrvatskog predsjednika Franje Tuđmana obilježio je Dan branitelja grada Zagreba.

Kazao je da braniteljima koji su otišli najlakše jer da im gledati sadašnje stanje u Hrvatskoj ne bi bilo svejedno, javlja N1.

- Braniteljima je najlakše, oni su otišli. Da su tu, ne bi im bilo svejedno da vide kako je ova Hrvatska očerečena, razjedinjenja, kako ovaj raštimani orkestar svira. No na nama je da ne odustajemo. Ja sam za izbore, ali ne odlučujem ja o tome, ako se može riješiti - može, ako ne - ne, ovo natezanje više nema smisla, ovo se već pretvara u Big Brother - rekao je Bandić na Mirogoju.

Također, Bandić je jučer na Općem saboru HDZ-a, Tomislavu Karamarku poručio da građani od njega očekuju odgovornost i rezultate, a ne isprazna obećanja.

>> Karamarko: Nitko HDZ neće ignorirati ni ponižavati ni ucjenjivati

Komentara 34

L0
luena 01
14:46 29.05.2016.

Boze me sacuvaj u sto ova "politicka banda" pretvara Hrvatsku -Hrvatsku politiku... Cijeli svijet nam se smije...

KS
Ksantipa
17:04 29.05.2016.

Za sve je kriv naš gradonačelnik i njegova dva glasa u zbroju do 76. Da toga nije bilo išlo bi se odman nakon izbora u nove izbor. Ova agonija, mučenje i sramota bi se izbjegli.Jako me čudi njegova velika ljubavv s Karamarkom. Pogite zašto se to događa.

Avatar Idler 3
Idler 3
13:27 29.05.2016.

Obećanko je nekom poručil "odgovornost i rezultate, a ne isprazna obećanja"...zemljoooo....otvori seeee...to veli tip kaj je svečano obećal dovršit stadion u Maksimiru do 2006-e !?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije