Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Davor Bernardić:

'Plenković je preslab u HDZ-u. Ovo je dokaz da Karamarkova ekipa još uvijek kolo vodi'

Davor Bernardić
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/3
05.11.2016.
u 22:48

Predsjednik zagrebačkog SDP-a i kandidat za predsjednika te stranke Davor Bernardić poručio je kako se oštro protivi promjeni naziva Trga maršala Tita.

Predsjednik zagrebačkog SDP-a i kandidat za predsjednika te stranke Davor Bernardić poručio je kako se oštro protivi promjeni naziva Trga maršala Tita i ne podržava povijesni revizionizam.

"Hrvatska je u AVNOJ-evskim granicama obranjena u Domovinskom ratu. HDZ cijelo vrijeme najavljuje promjenu naziva, no do sada nisu skupili hrabrosti staviti tu točku na dnevni red. Ovo je dokaz da Karamarkova ekipa, ekstremna desnica, unutar HDZ-a još uvijek kolo vodi, a da je Plenković preslab", objavio je na svojoj facebook stranici Davor Bernardić, koji je i potpredsjednik zagrebačke Gradske skupštine.

Preimenovanje Trga maršala Tita u Kazališni trg u središtu Zagreba najavio je u subotu predsjednik zagrebačke Gradske skupštine i predsjednik zagrebačkog HDZ-a Andrija Mikulić.

Bernardić je prokomentirao i spekulacije koje su se ovih dana vodile oko stvarnog broja njegovih potpisa za kandidaturu za predsjednika SDP-a. "Vjerujem kako je objašnjenjem Vedrana Lendića, predsjednika Središnje izborne komisije zaključena priča oko potpisa. Sada se možemo posvetiti važnijim temama, poput budućnosti našeg SDP-a", poručio je Bernardić. 

>>Mikulić: Mijenjamo Trg maršala Tita u Kazališni trg

>>Bandić: Odluku o eventualnom preimenovanju Trga maršala Tita u Kazališni trg treba donijeti na referendumu

Komentara 94

DU
Deleted user
23:09 05.11.2016.

Evo našao se jos jedan koji cipelari mrtvog konja. Nego, Bernardiću crveni ptiću, kako da razriješimo Hudu jamu, a da nas ne prozoveš povijesnim revizionistima? Ima li kakve veze najveći sin svih naših naroda i narodnosti ikakve veze s tomm jamom? Smeta vam avenija Gojka Šuška, a trg crvenog ubojice je OK? Tipična crvena pristranost.

DU
Deleted user
23:20 05.11.2016.

Partija prvi puta u povijesti na mukama kojem novom vođi da pođu u zagrljaj, uz živog i zdravog Milanovića. Do sada se na čelo Partije dolazilo samo nakon smrti voljenog vođe.

TH
than
23:35 05.11.2016.

Kako ne podnosim ljude koji su kao skolarci, pa i kasnije, na natjecanjima prirodnih predmeta osvajali prva mjesta i onda ode u politiku. Umjesto da je svoj potencijal usmjerio na mozebitnu dobrobit za sve ljude svijeta, on se bacio u politiku. Nize nije mogao pasti. Zato ga i ne podnosim, iskreno. Ok Zoki je bio politolog i to los, pa, ajde, kao i vecina nasih politicara nije imao nesto posebno, ali Bernardic. Razocao me....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije