Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
spas od vrućina

Načelnik Velikog Grđevca otvorio bazen pa u odjeći skočio u bazen

Marijan Dautanac otvorenje bazena
Foto: Damir Spehar/PIXSELL
1/12
01.07.2016.
u 21:31

Bazen nazvan 'Vlakom kreacije do bazena imaginacije' inače je mali rekreacijski centar u Velikom Grđevcu s nizom zabavnih sadržaja kojeg je danas svečano otvorio načelnik Marijan Dautanac

U Velikom Grđevcu danas je svečano otvoreno kupalište i kupališna sezona.  Bazen nazvan 'Vlakom kreacije do bazena imaginacije' inače je mali rekreacijski centar s nizom zabavnih sadržaja kojeg je danas svečano otvorio načelnik Marijan Dautanac. Odlično raspoložen domaćin Dauranac potpuno obučen skočio je u bazen i postao glavna atrakcija otvorenja. 

Na otvaranju su bili i ministar Tomislav Tolušić, bivša ministrica Anka Mrak Taritaš, te žuapnijski čelnici te brojni drugi uzvanici. 

Projekt je vrijedan oko 19 milijuna kuna, pri čemu 15 milijuna dolazi iz sredstava EU fondova. 

>>Bajs i suradnici obišli Veliki Grđevac: Uvjerili se u provođenje započetih projekata

Komentara 4

GM
Gusta magla
11:14 02.07.2016.

I taj ce se nacelnik uskoro naci sa pregrst takvih nacelnika mjesta cudnih imena u MOST-u.Molim svakog obog ko zna gdje su Veliki Grđevci da mi lupi minus...ali budite iskreni.

LU
ludivarazdinec
08:05 02.07.2016.

da i sad mijenjaj svu vodu...bedak

PI
pitijestpit
08:24 02.07.2016.

slika 3 i 11 vrh.. :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije