Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
predstavio na fejsu

Ovako će izgledati logo Josipovićeve stranke!

Ivo Josipović
Foto: Marko Prpić/Pixsell
1/2
20.05.2015.
u 15:42

Dragi prijatelji, hvala vam što ste me sve ove godine pratili na FB. Zato, s vama, prije nego s drugima, dijelim logo nove stranke Naprijed Hrvatska! - Progresivni savez, napisao je na Facebooku Ivo Josipović

Bivši predsjednik Ivo Josipović predstavio je na Facebook stranici logo svoje stranke Naprijed Hrvatska.

– Dragi prijatelji, hvala vam što ste me sve ove godine pratili na FB. Zato, s vama, prije nego s drugima, dijelim logo nove stranke Naprijed Hrvatska! - Progresivni savez. One koji žele s nama graditi pravedniju i prosperitetniju Hrvatsku pozivam da se jave na mail naprijedhrvatska@gmail.com i uključe se u izgradnju stranke čija će se Osnivačka skupština održati u nedjelju 31.5. u Zagrebu – napisao je Josipović.

Na logo je uglavnom dobio pozitivne komentare, no bilo je i onih koji ne podržavaju bivšeg predsjednika na njegovom političkom putu.

– Ako budete predsjednik stranke kao i što ste bili države slabo Vam se piše, nećete prijeći izborni prag. Ali bih volio da pogriješim – jedan je od komentara.

 

Dragi prijatelji, hvala vam što ste me sve ove godine pratili na FB. Zato, s vama, prije nego s drugima, dijelim logo...

Posted by Ivo Josipović on Wednesday, May 20, 2015

>> Josipović: Još u izbornoj noći znao sam da se ne vraćam u SDP

Komentara 17

UI
Uvijek_iskreno
16:31 20.05.2015.

Nista od njega, on je izborni gubitnik a to ce biti i nakon parlamentarnih izbora!

Avatar whitesox
whitesox
16:31 20.05.2015.

sve po starom!putokaz koji ne pokazuje smjer!tj.ne vodi nas u pravom smjeru!

DU
Deleted user
16:45 20.05.2015.

Crveni plavima pokazuju put prema Bleiburg-u (nekima nikad dosta stanova)!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije