Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
oprez, vruće!

Ovaj vikend temperature i do 34 stupnja, na Mljetu u 14 sati izmjereno 35

sunčanje
Foto: Duško Jaramaz/PIXSELL
04.07.2015.
u 14:15

Slično nas vrijeme očekuje i sutra. Zbog visokih temperatura liječnici upozoravaju građane da budu na oprezu i izbjegavaju boravak na otvorenome u razdoblju od 10 do 16 sati.

Ovaj vikend cijela je Hrvatska okupana suncem, a temperature dostižu i visokih 34 stupnja Celzijusa.

Danas u cijeloj zemlji prevladava sunčano i vedro, samo je mjestimice moguća prolazna mala naoblaka, piše portal Vrijeme.net. 

Puhat će slab vjetar sjevernih smjerova, a na Jadranu slaba bura i tramontana. Najviša dnevna temperatura u unutrašnjosti od 29 do 32, a na Jadranu od 29 do 34°C.

Prema podacima Državnog meteorološkog zavoda u 14 sati na Mljetu je izmjereno 35 stupnjeva.

Slično nas vrijeme očekuje i sutra.

Nedjelja će donijeti sunčano i vedro vrijeme u cijeloj zemlji, a tek je ponegdje u gorju mjestimice moguć dnevni razvoj naoblake.

U unutrašnjosti i na sjevernom Jadranu će puhati slab vjetar promjenjiva smjera, a u Dalmaciji slaba bura i tramontana.

Jutarnja temperatura u unutrašnjosti od 13 do 20, a na Jadranu od 20 do 26°C. Najviša dnevna temperatura u unutrašnjosti od 31 do 34, a na Jadranu od 29 do 34°C.

Zbog visokih temperatura  liječnici upozoravaju građane da budu na oprezu i izbjegavaju boravak na otvorenome u razdoblju od 10 do 16 sati.

Kako se zaštiti od vrućina pročitajte ovdje.

>>Idući tjedan i do +35, liječnici građane pozivaju na oprez

 

Komentara 3

DU
Deleted user
07:36 05.07.2015.

Jesenti milu bigulicu, kaj je to došlo na svijet?! Što smo skrivili Bogu te smo nemilosrdno osuđeni na to da imamo novinare koji se svojski čude tomu što je ljeti vruće a zimi hladno? Ne bih htio nikoga uvrijediti, alii naši medijski "poslenici" sve su više nalik su purama koje se čude svakom dreku. Majku mu drgu, pa kad će temperature biti više od 30 stupnjeva Celzijevih ako ne u srpnju i kolovozu?!

Avatar IstinaHurts
IstinaHurts
08:52 05.07.2015.

šokantno! dva-tri dana usred ljeta će biti jako vruće. bože pomagaj! nečuveno! kraj svijeta!

DU
Deleted user
15:43 04.07.2015.

Ova dama na slici je ugrijana na radnu temeraturu 100%

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije