Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
700 sportaša

Otvorena Croolimpijada: Došli smo se natjecati u sportskom duhu

Hrvatske svjetske igre,Croolimpijada
Foto: Marko Prpić/Pixsell
1/9
21.07.2014.
u 23:45

Igre je otvorio Josip Leko, predsjednik Hrvatskog Sabora, a u svečanom programu sudjelovali su i ansambl Lado, violončelistica Ana Rucner i drugi

Na Trgu bana Josipa Jelačića pred tri tisuće ljudi su otvorene 3. Hrvatske svjetske igre iseljenika tzv. Croolimpijada, amatersko sportsko natjecanje Hrvata iz dijaspore i njihovih potomaka.

Igre je otvorio Josip Leko, predsjednik Hrvatskog Sabora, a u svečanom programu sudjelovali su i ansambl Lado, violončelistica Ana Rucner i drugi koji su narodnim notama zaželjeli toplu dobrodošlicu oko 700 sportaša iz stranih država i Hrvatske. U sljedeća četiri dana nastupit će u trinaest sportova.

- Ovaj put u Lijepu Našu nismo došli na ljetovanje. Došli smo se natjecati u sportskom duhu - najavio je Šimun Šito Ćorić, predsjednik Hrvatskog svjetskog kongresa.

>>Predstavljene Hrvatske svjetske igre - otvaraju se 21. srpnja u Zagrebu

Komentara 5

VI
vječna.istina
01:08 22.07.2014.

mislim da je Thompson zaslužio da ga spomenete u članku jer je i on nastupao.

DA
dario2612
10:16 22.07.2014.

natjecanje sportaša a članak je samo o političarima i njihove slike

ZS
zorom.sigur
11:53 22.07.2014.

DABOGDA DA SE OSUSILI "JEZICI" U VECERNJAKU SVIM NOVINARIMA.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije