Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON 36 GODINA

Otkriven identitet 'kišnog čovjeka' s Raba: 'Ne mogu vjerovati da smo našli svog brata'

epruvete
Foto: Davor Višnjić/PIXSELL
30.09.2016.
u 13:13

Zove se Said Kešić, a izgubljen je prije 36 godina te su ga sestre i brat dosad bezuspješno tražili

Utvrđen je identitet Perice, "kišnog čovjeka" s Raba, javljaju 24 sata. Zove se Said Kešić, a izgubljen je prije 36 godina te su ga sestre i brat dosad bezuspješno tražili.

Obitelj je jučer dobila potvrdu DNK analize koja potvrđuje da je on njihov izgubljeni brat, a informaciju je potvrdio i MUP.

- Uzbuđen sam ne mogu još vjerovati napokon smo našli svog brata. Ne krivim nikoga, ali netko je kriv - rekao je Nisvet Kešić (55) iz Zagreba.

Perica je pronađen u bolnici u Drnišu kako izgubljen luta, nakon čega je završio u bolnici u Splitu, a potom u psihijatrijskoj bolnici u Rabu gdje je proveo više od pola života.

 - Prikupljenim obavijestima došlo se do saznanja da bi 61-godišnja državljanka Republike Hrvatske, 58-godišnja državljanka Bosne i Hercegovine te 56–godišnji državljanin Republike Hrvatske mogli biti u rodbinskom odnosu s nepoznatim pacijentom PB Rab. Izuzeti su njihovi nesporni uzorci temeljem kojih je Centar za forenzična ispitivanja, istraživanja i vještačenja „Ivan Vučetić“ molekularno-genetskom analizom utvrdio DNA profile. Međusobnom usporedbom DNA profila utvrđeno je da je nepoznati muškarac sa znatnom vjerojatnošću biološki brat navedenih - objavljeno je na MUP-ovim stranicama.

>> Brat nekad najbogatijeg zagorskog poduzetnika: 'Želim da mi Božidar sam kaže zašto je otišao'

Komentara 2

JU
Jure7
13:48 30.09.2016.

Bogu hvala!

NI
Nik123
15:34 30.09.2016.

"Ne krivim nikoga ali netko je kriv"? Kriva je obitelj koja 36 godina nije poduzela nista!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije