Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DANAS U VEČERNJEM

Otkrivamo tko je Dora Bilić, Zagrepčanka ranjena u Siriji

naslovnica
Foto: VL
1/2
01.10.2014.
u 00:30

Mislim da je prelazak na islam bio njezin bunt, kaže prijateljica. Prvog je supruga napustila jer nije bio dovoljno radikalan

– Znam zbog čega ste došle – izgovorio je otvarajući vrata ureda pa laganim korakom i pognute glave krenuo prema stolu. Sjeo je, pogledao prema nama i izgovorio:

– Čuo sam iz medija da je moja kći ranjena u Siriji. Ništa o njoj ne znam već dvije godine, otkako je otišla iz Zagreba.

Prema informacijama koje su i službeno potvrđene Večernjem listu, danas 27-godišnja Dora Bilić slijedila je supruga Senada Avdića u Siriju, kamo je on otišao ratovati na strani ISIL-a. U američkim napadima na radikalne islamiste Dora je prije nekoliko dana stradala.

Njezin otac uskoro će u mirovinu. Životni i radni vijek prolazio mu je bez većih poteškoća i stresova, sve do prije nekoliko godina kada je doznao da se njegova jedinica preobratila na islam.

>>Cijelu priču o Dori Bilić i njenom putu ka radikalnom islamu pročitajte u Večernjem listu od srijede

Foto: VLm

>>Večernjem listu službeno potvrđeno: U Siriji ranjena Zagrepčanka Dora Bilić (27)

Komentara 47

Avatar drug lenjin
drug lenjin
21:40 30.09.2014.

Ta osoba me uopće nezanima.Otišla je klati nedužne ljude i što se mene tiče mogla je i poginuti.Ako je Hrvatska demokratska i pravna država zauvijek će joj zabraniti ulazak u Hrvatsku.

T1
t111
21:20 30.09.2014.

steta sto je ranjena. samo ranjena.

ML
Mlad75
21:20 30.09.2014.

Nije se ona preobratila nego je prešla na islam...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije