Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
danas u Večernjem

Otkrivamo Bandićevu imovinu!

naslovnica
28.02.2015.
u 00:05

Prigovor zagrebačkog gradonačelnika na blokadu njegove imovine otkrio je nekretnine kojih nema u imovinskoj kartici.

Milan Bandić ljutit je u petak izašao iz zgrade zagrebačkog Županijskog suda nakon što je sudac istrage odbio zahtjev njegove obrane da mu se ukinu mjere opreza. Kao što je poznato, nakon što je uhićen u aferi Agram, Bandiću je određen istražni zatvor zbog mogućeg utjecaja na svjedoke i opasnosti od ponavljanja djela.

Istražni zatvor zamijenjen mu je jamčevinom od 15 milijuna kuna te mu je zabranjeno kontaktirati sa svjedocima i obnašati gradonačelničku dužnost. Bandić je tražio da mu se mjere opreza ukinu, no sud je njegov zahtjev odbio. Naime, sud je očito prihvatio argumentaciju USKOK-a, da se u odnosu na vrijeme kada su mjere određene ništa bitno nije promijenilo.

I dalje postoji opasnost, smatra USKOK, da bi Bandić kao gradonačelnik mogao ponoviti djelo, a što se tiče svjedoka, od predloženih 179 do sada je ispitano 79. Bandić se na tu odluku suda može žaliti, što će vjerojatno i učiniti.

Prigovor zagrebačkog gradonačelnika na blokadu njegove imovine otkrio je nekretnine kojih nema u imovinskoj kartici.

>>Večernji list u subotnjem izdanju otkriva što sve točno od imovine ima Milan Bandić! Cijeli tekst čitajte u tiskanom izdanju ili prelistajte e-izdanje Večernjeg lista!

Komentara 57

Avatar comandante
comandante
21:38 27.02.2015.

poštenjačina hahaahahhhahahhahahahaa

MI
miskec56
22:32 27.02.2015.

Teško je saznati SVU imovinu ovog lika. Svi najbolji iszražitelji ovog svijeta to neće otkriti.

ČU
čuper
07:14 28.02.2015.

Sta bi tek bilo u Zagreba da je Bio neko posten gradonacelnik

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije