Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U večernjakovu magazinu living

Osvojite kuhinju s uređajima, male kućanske aparate te druge vrijedne nagrade

nagradna igra
Foto: PR FOTO
1/13
05.02.2016.
u 11:18

Glavna nagrada – Meblo kuhinja sa svim pripadajućim uređajima (ploča za kuhanje, napa, pećnica, perilica, sudoper i hladnjak) vrijedna više od 60.000 kuna

Sudjelujte u velikoj nagradnoj igri Večernjakovih luksuznih magazina i osvojite vrijedne nagrade. Glavna je nagrada Meblo kuhinja sa svim pripadajućim uređajima (ploča za kuhanje, napa, pećnica, perilica, sudoper i hladnjak) vrijedna više od 60.000 kuna. U nagradnu igru uključena je i besplatna dostava i montaža kuhinje u gradovima Zagreb, Rijeka, Split, Pula, Zadar i Dubrovnik, odnosno dostava u najbližu poslovnicu ako je dobitnik iz drugog mjesta.

Osim toga, možete osvojiti i druge vrijedne nagrade. Pripremite najfinija jela i slastice uz pomoć Sencor kućanskih aparata. Osvojite štapni mikser, kuhalo za vodu, kuhinjski robot, kuhinjsku vagu ili toster.

Osvježite svoj outfit novom Picard torbicom ili Love Mia majicom dugih i kratkih rukava te unesite dozu seksepila uz pomoć NUXE Prodigieux Čudesnog parfema.

Iznenadit će vas i Kozmo poklon-paket, a dodatnu svježinu vašem domu dat će Villeroy&Boch okvir za sliku te Serax čajnik i dvije šalice za savršene trenutke opuštanja s najdražima.

Da bi neka od ovih odličnih nagradna bila vaša, sve što trebate napraviti jest kupiti minimalno jedan Večernjakov subotnji magazin, izrezati kupon i poslati na ga adresu:
Večernji list do.o.o.
Za nagradnu igru „Vrijedne nagrade uz Večernjakove luksuzne magazine“
p.p. 908, 10002 Zagreb.

Prvi kupon potražite u magazinu Living u subotu, 6. veljače, na svim kioscima za samo 5 kuna uz Večernji list ili samostalno samo za 14 kuna.

Dovoljno je poslati samo jedan kupon i tako sudjelovati u nagradnom izvlačenju. No, odat ćemo vam malu tajnu – što više kupona pošaljete, veće su šanse da osvojite nagradu. Stoga, ostale kupone potražite u magazinima Diva (13. veljače), Slano&Slatko (20. veljače) te Moje zdravlje (27. veljače).

Kupone šaljite odvojeno sve do 1. travnja. Izvlačenje će se održati 4. travnja, a dobitnike ćemo objaviti na vecernji.hr najkasnije 5. travnja.

Pravila nagradne igre pročitajte ovdje.

Sretno!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije