Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dobitnik lota

Osvojio 3 milijuna kuna: Neću trošiti ni na kakve luksuze

hrvatska lutrija
Foto: Robert Anić/PIXSELL
31.07.2014.
u 15:21

Sretni dobitnik uplatio je sistemski listić od 8 brojeva s Joker brojem za 21 kunu u Karlovcu

Sretni dobitnik jackpota od 3.151.484,93 kuna, koji je pogođen 19. srpnja u Lotu 7/39, danas je podignuo svoj dobitak. Sretni dobitnik uplatio je sistemski listić od 8 brojeva s Joker brojem za 21 kunu, uz dobitne brojeve 2, 7, 19, 20, 27, 31 i 36 na prodajnom mjestu Hrvatske lutrije u Karlovcu na Trgu Josipa Broza 2.

- Možda ću kroz neko vrijeme i prijateljima reći kako sam upravo ja bio taj dobitnik, ali sad ne bih, jer znate kako je, puno je to novca. Dio dobitka ću staviti na račun i oročiti, a s ostatkom kupiti novi auto i urediti kuću. Neću trošiti ni na kakve luksuze, ali bit će mi puno lakše sada uživati u mirovini - rekao je igrač koji je zasad htio ostati anoniman.

Iako redovito zaokruži i slovo B prilikom igre Super 7, ovog puta to nije napravio, što bi donijelo još koji milijun više.

- Tko bi rekao da će baš tada biti izvučeni moji brojevi i slovo B, ali nema veze, i ovo je sjajan dobitak i naravno da nisam nezadovoljan, pa osvojio sam milijune - sretno je zaključio.

>>Pogođen Joker broj od 2,7 milijuna kuna

>>Igrači lota zaboravili podići čak 265 milijuna kuna dobitka

Komentara 2

Avatar uz_kavicu
uz_kavicu
15:45 31.07.2014.

U zdravlju to trošio! :)

AM
Axis Mundi
18:07 31.07.2014.

sreća je to, bravo! ;-)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije