Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
osjeća se odlično

Ostojić: Nema nikakvih tunela, svjetlosti, nema ničega takvog!

Ranko Ostojić
Foto: Jurica Galoić/Pixsell
1/6
01.09.2014.
u 13:24

Ministar je prije mjesec i pol dana doživio teški septični šok. Hospitaliziran je i operiran, a život mu je nekoliko dana bio ugrožen.

Potpredsjednik Vlade i ministar unutarnjih poslova Ranko Ostojić jutros se nakon višetjednog izbivanja vratio na posao.

Ministar je prije mjesec i pol dana doživio teški septični šok. Hospitaliziran je i operiran, a život mu je nekoliko dana bio ugrožen. U bolnici Fran Mihaljević proveo je tri tjedna te još tri sljedeća na kućnoj njezi.

– Osjećam se odlično, vraćamo se nazad u normalu – kazao je ministar Ostojić, navodi Vlada RH na svom Twitter-profilu.

Kako pišu 24sata, Ostojić se danas našalio da ga je po vratu zarezao potpredsjednik HDZ-a, Drago PrgometOtkrio je da se nakon dolaska u bolnicu ne sjeća ničega.

– Što je bilo, ja nemam pojma, svi su organi otkazali. Ali, to je sve što sam čuo poslije. Nema nikakvih tunela, svjetlosti, nema ničega takvog – kazao je ministar te dodao da mu je najveći šok bilo to što nakon operacije nije mogao hodati, a teško mu je i palo oduzimanje mobitela na 10 dana.

– Svuda sam bio, bio sam discipliniran, slušao sam liječnike i, evo, jučer sam prohodao devet kilometara. Toliko nisam hodao u ovih godinu i pol. Još malo pa ću trčati kao Milanović – zaključio je.

>>Ministar Ranko Ostojić sutra se vraća na posao

>>Ranko Ostojić nakon izlaska iz bolnice: Hvala svima na podršci

Komentara 50

VA
varazdinac67
14:13 01.09.2014.

To komunisti nevjernici ne mogu vidjet

DU
Deleted user
13:36 01.09.2014.

Evo, ministar nam čak ne obećava "svijetlo u tunelu"

CR
crnaguja1950
14:06 01.09.2014.

ma ima Ranko,mi smo u tunelu zbog tvoje vlade u kojem se niti ne nazire kraj ni svjetlo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije