Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prijete mu

Ostojić: Bravo policijo... Bravo DORH! Klanje je za vas normalna stvar

ostojiću prijete
Foto: Facebook
11.04.2017.
u 11:35

Ranko Ostojić na svom je Facebook profilu objavio status jednog korisnika koji mu otvoreno prijeti.

Bivši ministar unutarnjih poslova Ranko Ostojić na svom je Facebook profilu objavio status jednog korisnika koji mu otvoreno prijeti. 

I ovako svaki dan.. Bravo policijo... Bravo DORH! Klanje je za vas normalna stvar, napisao je Ostojić u statusu.

Molim da svi pošaljete čestitku ministru unutarnjih poslova... tako se brani ustašiju... adresa je ministar@mup.hr, dodao je Ostojić u komentaru.

>>Milanović i Ostojić primali su prijetnje tijekom kampanje, imaju zaštitu i nakon isteka 6 mjeseci

Ključne riječi

Komentara 39

KR
kresimirn
12:16 11.04.2017.

ranko ostojic, jel to onaj koji hvata svastiku na poljudu, jel to onaj pod cijim mandatom je pajcicu oduzet zivot ? jel to onaj pod cijim mandatom su se dogadale raznorazne stvari ? jel to onaj koji je smjestio zakonito onog u ludnicu pa su doktori rekli da je covjek normalan ? jel to taj ?

MU
mudri
12:11 11.04.2017.

kakve prijetnje,to je obicni performans.Nek ti objasne ti koji te podržavaju.Oni su to stalno radili dok si ti bio ministar. A o tome kako si ti svoje neistomišljenike zatvarao prisilno u ludaru i kljukao ih tabletama o tom nećemo.

Avatar juricamesko
juricamesko
12:01 11.04.2017.

Ranko cega se bojis pa ti si Sdpeov specijalac.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije