Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Još jedna stranka

Osnovana Obiteljska stranka

eu, zastava
Antonio Bronić
24.04.2010.
u 13:41

"Naša stranka drugačija je od svih drugih jer nismo orjentirani ni lijevo ni desno. Zagovaramo novu generaciju političara koji nisu opterećeni poviješću, objasnio je predsjednik stranke Ivica Relković.

Domjenak demokracije naziv je programa kojim je predstavljena Zagrepčanima nova Obiteljska stranka danas na Trgu bana Jelačića.

"Naša stranka drugačija je od svih drugih jer nismo orjentirani ni lijevo ni desno. Zagovaramo novu generaciju političara koji nisu opterećeni poviješću, objasnio je predsjednik stranke Ivica Relković.

Stol s tanjurima na kojima su posluženi promidžbeni letci s programom stranke skrenuli su pozornost građana Zagreba ali unatoč optimizmu nove stranke, poneki građani su bili apatični prema novoj političkoj inicijativi.

"Ne vjerujem više nikome, ni dragom Bogu. Svi rade što žele, a nema nikakvog pomaka," ogorčen je bio jedan og građana Zagreba Ivan Begić koji je promatrao predstavljanje na Trgu.

Stranka postoji već godinu dana, a kako kaže njezin predsjednik nisu htjeli nastupiti sa svojim predsjedničkim kandidatom na proteklim izborima jer su još uvijek premladi.

"Ovo je naše drugo istupanje u javnosti, nakon onoga u Splitu kojeg smo održali prije desetak dana", rekao je Relković te dodao da su oni stranka koja će se brinuti o građanima svaki dan, a ne samo prije izbora kako je to praksa.

Komentara 10

OB
-obrisani-
17:11 24.04.2010.

Domjenak demokracije? Još jedna u nizu stranaka koja na demokratski sustav gleda kao na švedski stol? Ne, hvala.

EH
Ecce homo
17:16 24.04.2010.

Možda se radi o DEMOKRACIJI NA DOMJENKU? Pa se, jadna zaigrala, a NEODGOVORNI (političari) su je iskoristili i to, zamislite, iz niskih i sebičnih pobuda! Srećom, neće biti potomstava iz tog neprirodnog odnosa.

DO
doktorica
16:21 24.04.2010.

I ovi u sadašnjoj vlasti su bili mladi.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije