Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Imenovanje želi 'što prije'

Orešković u Bruxellesu komentirao izbor ministra branitelja

Tihomir Orešković
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
08.03.2016.
u 02:15

– Kao i do sada, o imenima neću govoriti, mislim da to nije fer, nego ću na kraju, kad izaberemo ministra branitelja, to objaviti – rekao je premijer

Na odlasku sa summita u Bruxellesu, premijer Tihomir Orešković odgovorio je na novinarsko pitanje o još nepopunjenom mjestu ministra branitelja.

Rekao je da ne zna za to da je i Branko Borković jedan od kandidata.

– U petak sam se našao s braniteljima, za vikend sam malo radio, danas sam u Bruxellesu, sutra se vraćam. Nadam se da ćemo imati nekoliko kandidata. Kao i do sada, o imenima neću govoriti, mislim da to nije fer, nego ću na kraju, kad izaberemo ministra branitelja, to objaviti – rekao je premijer.

Na pitanje hoće li to biti tijekom ovoga tjedna, u odlasku je odgovorio samo ovo:

– Što prije, što prije…

>>'Frljić ovakvom izjavom pokazuje da je dobar vicmaher, a loš intendant HNK'

>>Summit EU i Turske završio polovičnim dogovorom. Tusk: Dani neregularne migracije su završeni

>>Orešković o Puljizu: Mi radimo. Ja tu ne vidim nikakav problem. Čovjek je stručnjak. Zna svoj posao

Komentara 54

KA
kapunjohan
07:45 08.03.2016.

Mislim da g. Timom ne upravlja ne HDZ i ne Most, nego neke ,,vanjske,, sile koje su ga i ,,priporučile,, zato bi Karamarko morao ,,lupiti,, po stolu i po cijenu novih izbora..Strukture prošle vlasti su instalirane u državne i medijske organe te razne udruge i to bi trebalo čim prije razvodniti i ne obazirati se na kritike vanjskih ,,vertikala,, i tako pokazati da je Hrvatska konačno postala država, kao što to pokazuju Mađarska i Poljska. Oni koji za svaku stvar traže izvan države saveznike za rušenje odluka državnih i političkih odluka u državi, negiraju postojanje svoje države, pristaju na protektorat, samo da su oni na vrhu.Kad EU ,,činovniki,, prijete sa uskraćivanjem iz fondova, Hrvatska može zaprijetiti sa financiranjem EU u jednakoj mjeri, ionako već troši za EU, nego što dobiva.

ŠK
škurabura
10:54 08.03.2016.

Oreškoviću smjeni Lozančića .Predsjednik Vlade si jer te Hdz tu postavio.Pogledaj krug ljudi koji te okružuju.Između koliko si kandidata baš njih izabrao ? Tko ti je doveo Bartulicu bivšeg Josipovićeva savjetnika u tvoj ured? Šta čekaš sa imenovanjem Brkića?Možda daa svaki grad imenuje kandidata pa da ih ti izvlačiš kao kuglice na lotu.Zašto ne kontaktiraš predsjednicu države? Ajmo novinari ima još pitanja pa ga pitajte ako vam vlasnici i urednici dopuste.

DU
Deleted user
11:15 08.03.2016.

komunisti i njihovi simpatizeri ako novinar malić govori istinu i posjeduje dokumente onda vašu partiju treba zabraniti jer je kriminalna i opasnih namjera to je račan mislio za sebe a ne za hdz kad je to izjavio

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije