navigacija Hrvatska 43
Ostavka Crnoje

Orešković: Prihvatio sam ostavku Crnoje, ovo mi je prebitan resor, uskoro ćemo naći novog čovjeka

Tražili smo savjete stručnjaka, diskutirali smo, pogledali dokumente i imali dugačke diskusije. Danas je predao svoju ostavku i ja sam je prihvatio, kazao je Orešković

Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL

Premijer Tihomir Orešković prihvatio je ostavku ministra branitelja Mije Crnoje

– Hvala svim građanima Hrvatske na strpljenju. Gospodin Crnoja koji se kao branitelj borio za ovu zemlju, zavrijedio je malo pažnje i to smo mu i dali ova dva dana. Tražili smo savjete stručnjaka, diskutirali smo, pogledali dokumente i imali duge diskusije. Danas je predao svoju ostavku i ja sam je prihvatio – kazao je novinarima pred Banskim dvorima premijer Orešković. Zahvalio se bivšem ministru Miji Crnoji i rekao kako mu je Ministarstvo branitelja jako bitno. 

– Volio bih zahvaliti gospodinu Crnoji kao branitelju koji se borio za našu zemlju i svim braniteljima koji su nas oslobodili, ja ću dati sve od sebe jer mi je ovo prebitan resor, Ministarstvo branitelja i tu ćemo uskoro naći novog čovjeka – rekao je Orešković. 

>> Crnoja više nije ministar: Premijeru sam podnio ostavku, ne želim biti uteg vladi

Ocijeni:

1 2 3 4 5

5 (15 ocjena)
Ispravi pogreške

Komentari

113
Registracija
 • pendreck

  28.01.2016 u 21:11h

  Hehe, tko god dosao objavit ce popis agresora, izdajnik ai Udbasa. hehe
  30 67% 15
 • stefj stefj

  28.01.2016 u 21:22h

  Baš me zanima što su pričali toliko sati, tko je koga uvjeravao i slamao. No ajde, mediji su toliko neprijateljski nastrojeni, da su se vrhunski potrudili da smjene ministra i načnu vladu. Sad će valjda preći na slijedećeg i tako dalje... Interesantno je što ovo radi čega smjenjuju ministra radilo i pola prošle vlade, pa se mediji nisu usudili niti pisnuti o tome. Ta dvostruka mjerila u Hrvatskim mainstream medijima su fascinantna. No, to je tako u većini totalitarnih režima, a Milanović se jako trudio kopirati Tita, pa nas je vodio u tom smjeru... Pitanje je da li će jedan mandat ove vlade biti dovoljan da se malo pročiste mediji, te da se uspostavi bar kakva-takva ravnoteža...
  28 68% 13
 • Pipl mus tras as

  28.01.2016 u 21:16h

  Oreskovicu sto ne objavite LISTU onih UDBASA koji su pokrali hrvatsku...
  25 71% 10
 • Blomberg Blomberg

  29.01.2016 u 16:53h

  Smatram da se odluke predsjednika postuju bez uticaja sa strana, predsjednik mora sam odluciti bez nekih sugestija pojedinaca, po zapadnom sistemu.
  0 0% 0
 • Riječanka Riječanka

  29.01.2016 u 09:29h

  - pipl mast trast as -
  1 100% 0
 • dravskimornar dravskimornar

  29.01.2016 u 09:12h

  Molio bih ministarstvo branitelja da objavi koliko je branitelja ostvarilo pravo na zemljište i kredit za stambeno zbrinjavanje(kamata je 2%),a koliko je još na listi čekanja.Ja sam kao dragovoljac tražio taj način zbrinjavanja,nisam prošao jer sam bio zaposlenik MORH-a,i dobio sam odbijenicu.Od MORH-a nisam dobio stan jer kao razvodnik sam imao malo bodova(žena prognanica i troje djece),tražio sam da mi dodijele kuću na području posebne državne skrbi,dobio sam kuću u Jagodnjaku(navodno drugih kuća nema),to sam odbio jer bi moja obitelj tada bile jedina hrvatska obitelju tom poznatom četnikom uporištu.2005 godine poslao sam zamolbu za dodijelu zemljišta na području posebne državne skrbi i materijal za kuću(rok za stavljanje kuće pod krov 3 mjeseca),Tek 2013 godine sam osvanu kao 4 na listi,i tada se sve seli u Zagreb iz područnog ureda,te sam dobio dopis da mi je nepotpuna dokumentacija i da sam skinut sa spiska.Zato bih molio da se objavi registar svih branitelja koji su riješili stambeno pitanje u Slavoniji i pod kojim uvjetima.
  1 50% 1
Pregledaj sve komentare