Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AMBICIJE

Orešković otkrio čime će se baviti kad mu istekne mandat

Tihomir Orešković
Foto: Antonio Bronic/REUTERS/PIXSELL
1/5
29.08.2016.
u 22:27

'Vrijeme će pokazati kamo ću ja...'

Premijer tehničke vlade, Tihomir Tim Orešković, zajedno sa ministrom znanosti, obrazovanja i sporta Predragom Šustarom sudjelovao je na premijeri dokumentarnog filma "Skrivena strana medalje".

Tihomir Orešković na premijeru filma o hrvatskom paraolimpijcu Mihovilu Španji stigao je u društvu supruge Sanje, prenosi N1.

Između ostalog, govorio je o svojim političkim ambicijama.

– Vrijeme će pokazati kamo ću ja, ili opet po svijetu ili nekakve druge opcije. Politici sam rekao doviđenja, a ne zbogom. Kao netko tko je bio u biznisu i tko je bio premijer, ja tu imam više iskustva pa bih mogao biti veleposlanik za Hrvatsku i dalje – rekao je Orešković.

>> Orešković: Idući tjedan ću se sastati s predsjednicom i izvijestiti je o temama sastanka

Komentara 28

Avatar comandante
comandante
07:54 30.08.2016.

brzo je majstor pohvatao konce ovdje, on bi u veleposlanike... super lova, privilegije a odgovornost nula... možda bi trebao kao uspješni biznismen preuzeti ponovo neku uspješnu tvrtku iz bivšeg sistema, otpustiti radnike pa izvlačiti lovu za američko-izraelske vlasnike kao u Plivi (1990 -7000 radnika, 2015 -700!!!), jedno je sigurno, neće kao "vrhunski" biznismen osnovati i razviti svoju tvrtku pa nedaj bože nekoga zaposliti, toliko je vrhunski da će proći gore od Nikice Valentića.... sigurnije je sjesti na proračun kao veleposlanik jedne extremno bogate države poput naše goood Oreškoviću, goood

AS
askica
07:58 30.08.2016.

Nesposobnog premijera treba sad nagraditi mjestom veleposlanika. Po mogućnosti u Kanadi.

Avatar Melankolija
Melankolija
06:45 30.08.2016.

Od tebe je jos samo Karamarko nepotrebniji. Ne vidim ni jednog razloga da te ostave u diplomaciji.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije