Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
25. obljetnica OSRH

Orešković: Karamarko ima moju podršku. Petrov ima svoj stav, moj je drukčiji

Tihomir Orešković
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/8
27.05.2016.
u 15:03

Temelj demokracije su Ustav, zakon i institucije. Dopustite da institucije rade svoj posao i da donesu neke odluke. Nismo čuli što su one rekle. Karamarko ima moju podršku. Petrov ima svoj stav, moj je drukčiji, naglasio je premijer

Premijer Tihomir Orešković danas je sudjelovao na Svečanoj akademiji u povodu obilježavanja 25. obljetnice formiranja Oružanih snaga RH. Tom prilikom komentirao je i krizu koja je zatekla vladajuću koaliciju nakon što se potpredsjednik Vlade Tomislav Karamarko našao u navodnom sukobu interesa. 

– Karamarko će imati moju podršku i danas slavimo 25 godina udruženih snaga. Branitelji su se borili za demokraciju. Temelj demokracije su Ustav, zakon i institucije. Dopustite da institucije rade svoj posao i da donesu neke odluke. Nismo čuli što su one rekle. Karamarko ima moju podršku. Petrov ima svoj stav, moj je drukčiji. Previše se krvi prolilo za demokraciju i ne bih volio da se ovakve odluke donesu jer to nije pravi put – kazao je premijer za N1.

Orešković je rekao i da situacija nije dobra te da se nada da će razum pobijediti jer to utječe i na razvoj zemlje. – Krenuli smo, a ovo bi bila loša poruka za investitore. Ovo nije pozitivno, zato želim da se ova situacija što prije završi i da pokrenemo gospodarstvo i da se s time bavimo – poručio je premijer.

Dodao je i da nikakvog preslagivanja u Vladi neće biti. – Moja poruka biti će da se što prije Sabor oglasi i da se ova priča završi – zaključio je Orešković.

>>Premijer Tihomir Orešković na saboru HDZ-a

Komentara 62

Avatar nisamgladan
nisamgladan
15:12 27.05.2016.

Ako je to tvoje mišljenje i stojiš iza njega 100% onda lijepo onog malog i njegove pošalji na psihološko promatranje a ne da od početka rade sve da nam Lijepa naša propada. I samo da vam je jasno nisam niti HDZ-ovac, niti SDP već jedan ljuti Slavonac kome je stalo i do Slavonije i do Lijepe naše

MO
mobitel20
15:14 27.05.2016.

Naravno da podrzava. Podrzava u stvari istinu ! A ne da se kao neki politicki amterski naivci hvata na podvale i potpada pod kampanju ultraljevicarskih snaga koje putem okupiranih medija stvaraju virtualnu stvarnost. Razmislite samo malo o realnim cinjenicama...pa to usporedite sa huskackim aktivizmom mnogih nazovi medija koji to nisu...Cisti ultralijevi jugonacionalisticki huskacki aktivizam a ne novinarstvo. Zalosno je da se Petrov pokazuje kao cisti amater koji potpada pod te utjecaje umjesto da za svakoga u ovoj drzavi inzistira da DORH kaze svoje...po istim kriterijima bas za svakoga.

BU
Bulaba
15:16 27.05.2016.

Ajmo, vrijeme je za ostavku sumanutih ćuprijaških uhljeba.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije