Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 31
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Posjet Gradskoj upravi

Orešković, Bulj i Petrov sutra u Sinju

Tihomir Orešković
Foto: Boris Ščitar/Večernji list/PIXSELL
1/3
29.06.2016.
u 16:30

Saborski zastupnik Mosta Miro Bulj primit će Tihomira Oreškovića u Sinju

Premijer Republike Hrvatske Tihomir Orešković na inicijativu saborskog zastupnika Mosta nezavisnih lista Mire Bulja posjetit će u četvrtak 30. lipnja 2016. godine Grad Sinj.

Službeni dio posjeta počinje u 11.45 sati posjetom Gradskoj upravi. Neposredno nakon toga predviđen je obilazak Alkarskog muzeja. Nakon obilaska premijer Orešković, u pratnji Mire Bulja, sastat će se s Viteškim alkarskim društvom Sinj, posjetit će i samostan, a službeni dio posjeta trebao bi završiti odlaskom na Gospodarsku zonu Kukuzovac.

Uz Miru Bulja, obilasku Sinja nazočit će i predsjednik Mosta nezavisnih lista Božo Petrov, kako stoji u priopćenju stranke. 

Komentara 15

Avatar Tigar63
Tigar63
17:45 29.06.2016.

A gdje vam je akademik Grmoja, nikako se ne sastajte bez njega ,osim toga prije sazovite nekoliko konferencija za štampu i svakako sjednicu nacionalnog vijeća mosta. Navodno je tema razgovora kako treba smanjiti plaće beračima lubenica u Metkoviću i okoliciokolici te kako suzbiti maglu u ranim jutarnjim satima..

DA
damascus
17:14 29.06.2016.

Prekrasno, intelektualac Bulj pozvao premijera u Sinj. Ovaj se spremno odazvao. Jer u Sinju ima tako važnih stvari za Hrvatsku u ovome času, a najvažniji je svakako BUlj! Jadni mi, tko nam se sve upleo u visoku politiku. Mene je je stid Hrvatske. Ljudi gdje vam je samokritičnost. Jahanje konja ne traži mudrost, ali politike nema i bez pameti.

Avatar juricamesko
juricamesko
17:43 29.06.2016.

gospodo iz VL ukoliko vam još nije jasno Orešković je bivši premijer a ne premijer.ukoliko vam još nije poznato njemu je većina zastupnika u Saboru izglasala povjerenje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije