Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Ovo nije Hrvatska'

Orepić o naljepnicama u Vukovaru: To je primitivizam i kukavičluk

Vukovar
Foto: Branimir Bradarić
1/4
25.02.2017.
u 21:30

Dodao je kako je "krajnje vrijeme da se svi skupa suprotstavimo ovom ljudskom jadu"

Nakon što se u Vukovaru na autobusnim stajalištima na Trpinjskoj cesti pojavilo nekoliko naljepnica na kojima je ispisano "Serbian family tree" sa slikom stabla na kojem vise ljudi i slikom Ante Pavelića, ministar unutarnjih poslova Vlaho Orepić u subotu je na Facebooku napisao kako je to primitivizam koji je izraz kukavičluka i svega što nema nikakve veze s Hrvatskom i domoljubljem, ni s Vukovarom i Vukovarcima.

"Ovo nije Hrvatska! Ovaj bahati primitivizam u svojoj suštini je izraz kukavičluka i svega što nema nikakve veze sa Hrvatskom i domoljubljem! Pogotovo nema nikakve veze sa Vukovarom i Vukovarcima!", objavio je na svome Facebooku ministar Orepić.

Dodao je kako je "krajnje vrijeme da se svi skupa suprotstavimo ovom ljudskom jadu. Svima onima koji toleriraju ovakove ispade u svojoj životnoj sredini poručio bih da štite one koji Hrvatskoj čine veće zlo od svojevremenih četničkih hordi! Ovo nije Hrvatska!", naveo je Orepić.

Iz vukovarsko-srijemske policije ranije danas su potvrdili kako je policija napravila očevid i da je slučaj proslijeđen nadležnom Državnom odvjetništvu.

>> VIDEO Ministar Orepić o ubojstvu djevojke: Policija je odradila svoj posao u slučaju Kristine Krapljan

Komentara 67

FA
Fake
21:59 25.02.2017.

Orepići,što je sa svastikom?

Avatar Koalicija HDZ-SDSS-Možemo
Koalicija HDZ-SDSS-Možemo
21:36 25.02.2017.

Zašto, pa to je sve samo satira.

KM
kmiljenko
22:19 25.02.2017.

To je djelo pete kolone, četnika i domaćih izdajnika, kao i svastika na Poljudu, da se sramoti hrvatska i skrene pozornost s tako potrebne lustracije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije