Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ribar je sada dobro

Opasna murina ugrizla muškarca kod Žirja, zamalo je iskrvario

murina
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
28.07.2016.
u 16:44

Murina je česti stanovnik Jadranskog mora i podsjeća na zmiju

Jutros oko 8,30 sati kod otoka Žirja jedan Šibenčanin prekrcavao je na brodu ulov kada ga je ugrizla murina za zapešće na ruci te je počeo silno krvariti.

"Dogodilo se to u uvali Mala stupica gdje je ribar A.B. ulovio murinu tešku između dva i tri kilograma i dok ju je stavljao u najlonsku vrećicu, ona ga je snažno ugrizla", ispričao je mještanin Žirja za ŠibenikIN

Stigla Hitna i zaustavila krvarenje

Brodom šibenske Lučke kapetanije do njega je brzo stigla ekipa hitne pomoći koja je zaustavila krvarenje i čovjek je sada dobro. Ranu su mu zašili na licu mjesta i prebacili ga u šibensku bolnicu radi opasnosti od trovanja. 

Murina je uobičajeni stanovnik Jadranskog mora i podsjeća na zmiju. Ima ih desetak vrsta i žive skrivene u stijenama pod morem. Njezini zubi izgledaju zlokobno i nema ih samo u čeljustima, nego i na nepcima te u kostima ždrijela.

Ključne riječi

Komentara 4

RI
ribar110
18:44 28.07.2016.

Podsjeca na zmiju....e sada vise nitko ne moze reci da se u VL ne moze nista nauciti

DU
Deleted user
20:11 28.07.2016.

koju ludu podsječa na zmiju?

TM
tony_montana
21:31 28.07.2016.

ribar murinu stavljao u najlonsku vrecu? LOL, ribar?od kada1? od prije par minuta?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije