Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'IZVALIO GLUPOST'

Frljić Karamarku: Ovakve izjave ne mogu biti interpretirane drukčije nego kao prijetnje

Oliver Frljić Frle
Foto: Goran Kovačić/Pixsell
1/5
12.10.2015.
u 22:28

"Nijedan premijer ne odlučuje tko će biti intendant"

Predsjedniku HDZ-a Tomislavu Karamarku, koji je u nedjelju na predstavljanju izbornog programa Domoljubne koalicije u Rijeci, iako nije spomenuo imenom intendanta riječkog HNK Ivana pl. Zajca, upravo njemu poručio da kazalište pod njegovim vodstvom više nije ni hrvatsko ni narodno, odgovorio je u ponedjeljak (ne)prozvani Oliver Frljić. Na Karamarkove tvrdnje da je kazalište postalo prostorom kulturne okupacije u kojem se izvrgava ruglu hrvatska kultura i narod, Frljić je kazao da tom izjavom Karamarko "potvrđuje da i dalje vodi stranku opasnih namjera".

– Gospodin Karamarko morao bi znati da za izbor ili razrješenje intendanta postoji određena  procedura i da ovakve izjave ne mogu biti interpretirane drukčije nego kao prijetnje. Nijedan premijer ne odlučuje tko će biti intendant. To mu je mogao reći netko od njegovih savjetnika prije nego što je izvalio ovakvu glupost – kazao je Frljić dodajući da pretpostavlja da će Karamarku, ako osvoji vlast, nakon smjene nepoćudnih ravnatelja kulturnih institucija, prvi sljedeći potez biti javno spaljivanje nepoćudnih knjiga.

>> 'Frljićeva umjetnost je čobanizam, a ne humanizam'

>> Oliver Frljić uopće nije hrabar. On samo slijedi vladajući ateizam...

Komentara 125

BA
barbaizamerike
22:43 12.10.2015.

ANKETA : : : Frljic je provokator a ne umjetnik koji provocira hrvatski narod

DU
Deleted user
22:45 12.10.2015.

Ova spodoba nije vrijedna niti uvredljivog komentara.

Avatar MilaneseBolognese
MilaneseBolognese
22:41 12.10.2015.

Antihrvatski i šovinistički rad u HNK-u u Rijeci se prezentira kao preispitivanje društvenih problema, neka preispita malo kriminal i nedodirljivost partijskih struktura koje već 70 godina harače Rijekom. Kad bi to učinio odmah bi dobio otkaz i izgubio svojeg glavnog mecenu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije