Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U današnjem Večernjem listu

Oliver Frljić podijelio Rijeku!

Naslovnica 23.11.
Foto: Vecernji.hr
1/3
23.11.2014.
u 00:30

Društvene su mreže užarene, razvila se žučna polemika onih koji podupiru ili osuđuju intendanta riječkog HNK

Je li njegovim senzacijama kazalište zaista postalo riječko i narodno, kako je to Oliver Frljić najavio, svjedoče reakcije Riječana. Društvene su mreže užarene, posljednjih se dana razvila žučna polemika koja je podijelila riječku javnost.

Sve su češće i glasnije čuju oni koji negoduju zbog politizacije i Frljićeva privatiziranja nacionalnoga kazališta, a na Facebooku je krenula i inicijativa s porukom “Frljiću, go home” i zahtjevom “otkaz Frljiću i Blaževiću”, koju je pokrenula Vedrana Spadoni Štefanić, nakon što je postalo jasno, kako kaže, da nakon famoznih sto dana nove uprave ulazimo u projekt čija je poveznica D’Annunzio, koji je u Rijeku, napominje, isto tako stigao na poziv ondašnje gradske uprave. Okidač je bila predstava “Hrvatsko glumište” kojom autorski tim Frljić-Blažević oštro kritizira hrvatski kazališni svijet stavljajući fotografije neistomišljenika na donje rublje glumaca.

Cijelu priču donosi nedjeljno izdanje Večernjeg lista.

>> Frljićev trik 'žutih gaća'

Ključne riječi

Komentara 55

AL
Alkana
21:36 22.11.2014.

Treba mu dati nogom u tur kao što su to napravili Poljaci kad im je počeo servirati slične "predstave".

SE
sestrićna
21:29 22.11.2014.

djete jugoslavena i srpkinje radi ono što mu je u genima..

PI
pistaljka
21:33 22.11.2014.

Frljić=Izmet!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije