Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KBC OSIJEK

Odgođene operacije na kirugiji zbog radova

sven kurbel
Foto: Davor Javorović/Pixsell
03.09.2015.
u 10:38

Podovi su, dodaje, dotrajali, no sve je trebalo biti gotovo još prije, za vrijeme godišnjih odmora kad nema puno pacijenata, no na odmoru su bili i radnici koji su to trebali obaviti

Operacije u KBC-u Osijek ponovno su odgođene, no ovoga puta ne zbog nestašice krvi, nego renoviranja podova na kirurgiji.

– Mijenjaju se podovi na ulazu u sale pa smo morali neke operacije odgoditi na nekoliko dana. Radovi bi trebali biti gotovi u subotu ujutro, slijedi čišćenje pa stižu mikrobiolozi koji trebaju provjeriti teren. Budu li njihove analize negativne, u ponedjeljak će dati zeleno svjetlo za operacije – kaže sanacijski upravitelj bolnice dr. Sven Kurbel (na fotografiji).

Podovi su, dodaje, dotrajali, no sve je trebalo biti gotovo još prije, za vrijeme godišnjih odmora kad nema puno pacijenata, no na odmoru su bili i radnici koji su to trebali obaviti.

– Moglo je to biti i gore– zaključuje dr. Kurbel.

>> Zbog Vargina projekta jedva stigli pregledati naručene pacijente

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije