Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Siniša Varga

Odgoda poskupljenja dopunskog zdravstvenog osiguranja - pobjeda javnosti, SDP-a i HSU-a

Siniša Varga
Foto: Davor Javorović/Pixsell
06.05.2016.
u 13:36

Ministar zdravlja dodao je kako do poskupljenja police dopunskog osiguranja ne bi došlo prvog srpnja veće nešto kasnije.

 Bivši ministar zdravlja i SDP-ov saborski zastupnik Siniša Varga rekao je da moguća odgoda poskupljenja dopunskog zdravstvenog osiguranja predstavlja veliku pobjedu javnosti i medija, ali i Foruma mladih SDP-a i Hrvatske stranke umirovljenika (HSU) u prikupljanju potpisa za peticiju da se spriječi povećanje cijene dopunskog zdravstvenog osiguranja.

"Kao bivši ministar i potpredsjednik saborskog Odbora za zdravstvo smatram da nema potrebe za povećanjem cijene dopunskog zdravstvenog osiguranja te da se sve neracionalnosti u u sustavu zdravstva moraju riješiti unutar Vlade, a ne ih prebacivati na teret građana", kazao je Varga Hini upitan kako komentira najavu ministra zdravlja Daria Nakića da postoji mogućnost odgode povećanja cijene police dopunskog zdravstvenog osiguranja sa 70 kuna na 89 kuna. 

Ministar zdravlja Dario Nakić izjavio jekako postoji mogućnost da dođe do odgode povećanja cijene police dopunskog zdravstvenog osiguranja sa 70 kuna na 89 kuna. 

"Nismo još donijeli nikaku konačnu odluku ali u ovom trenutku mogu reći da ćemo razmisliti o vremenu donošenja odluke o povećanju dopunskog zdravstvenog osiguranja sa 70 na 89 kuna i vemenu kada bi bilo dobro da se krene ukoliko ne ispunimo sve ono što očekujemo s racionalizacijom", izjavio je Nakić u Opatiji gdje sudjeluje na Kongresu Udruge poslodavaca u zdravstvu.

Ministar zdravlja dodao je kako do poskupljenja police dopunskog osiguranja ne bi došlo prvog srpnja veće nešto kasnije.

>> Ravnateljica HZZO-a dala ostavku, povećanje cijene dopunskog osiguranja odgođeno do jeseni

Komentara 7

Avatar dpejakovic
dpejakovic
14:02 06.05.2016.

Ovaj uzima kokainsku terapiju kao i njegov šef Kokainko Milanović...

Avatar dpejakovic
dpejakovic
14:05 06.05.2016.

"predstavlja veliku pobjedu javnosti i medija, ali i Foruma mladih SDP-a i Hrvatske stranke umirovljenika (HSU) u prikupljanju potpisa za peticiju da se spriječi povećanje cijene dopunskog zdravstvenog osiguranja." HE HE HE HE ČITAVIH 900 POTPISA!!! Kokainska terapija!!

ZD
zdepar
15:27 06.05.2016.

koliko ste vi pustili probnih balona koje ste onda slavodobitno lovili i opstruirali

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije