Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Taksisti:

Od Zadra tražimo hitno donošenje nove odluke o taksi prijevozu

Predrag Šimunov
Dino Stanin/PIXSELL
21.04.2015.
u 13:25

- Povodom nedavne tučnjave taksista u Zračnoj luci Zadar, u svezi nepoštivanja prvenstva reda, najoštrije osuđuje takav nemili incident - ističe Predrag Šimunov.

Zadarski taksisti traže bolje uvjete rada, suzbijanje rada na crno i nelojalne konkurencije, te se protive selektivnom izdavanju taksi dozvola. Također, ukazuju na problem selektivnog izdavanja taksi dozvola na Zračnoj luci Zadar.  

- Povodom nedavne tučnjave taksista u Zračnoj luci Zadar, u svezi nepoštivanja prvenstva reda, podružnica samostalnih taksista Zadarske županije, najoštrije osuđuje takav nemili incident. Time se kalja ugled ne samo taksista, nego i Grada i Županije.

Stoga tražimo od nadležnih državnih institucija da spriječe i sankcioniraju takve incidente, a posebno zbog nadolazeće turističke sezone. Također od Grada Zadra se traži da se hitno donese nova Gradska odluka o taksi prijevozu sa jasno definiranim uvjetima za dobivanje nove dozvole - ističe Predrag Šimunov, glavni sindikalni povjerenik Podružnice taksi službe Zadarske županije.

>>Uber uskoro otvara podružnice u Zagrebu i Beogradu

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije