Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Brodski Florafest

Od presadnica i opreme do izložbe rezanog cvijeća

florafest
Foto: Ivica Galović/PIXSELL
1/7
05.05.2016.
u 11:24

Uz bogatu ponudu presadnica cvijeća i opreme za vrtlarstvo, u sklopu programa i ove je godine organizirana izložba rezanog cvijeća na slobodnu temu

Ovaj vikend u slavonskobrodskoj će se Tvrđavi održati 9. Sajam cvijeća "Florafest", koji tradicionalno okuplja brojne zaljubljenike u šareno i mirisno cvijeće iz cijele Slavonije. Tijekom dva sajamska dana, 7. i 8. svibnja, posjetitelji će imati priliku uživati u zabavnom i izložbenom dijelu ove gradske manifestacije.

Uz bogatu ponudu presadnica cvijeća i opreme za vrtlarstvo, u sklopu programa i ove je godine organizirana izložba rezanog cvijeća na slobodnu temu. Izložbeni dio sajma otvoren je u subotu i nedjelju od 10 do 19 sati, a ulaz je slobodan. 

>> Na Florafestu 90 izlagača, ove godine i arboretum

>> Šesti brodski sajam cvijeća okupio 80-ak izlagača

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije