Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Obljetnica

Od krvavog Uskrsa prošle su 24 godine

krvavi uskrs
Foto: screenshot/youtube
1/2
31.03.2015.
u 08:42

Prva žrtva bio je Josip Jović, mladi redarstvenik koji je s drugim kolegama upao u zasjedu pobunjenih Srba pokraj Plitvica

Danas je 24-godišnja obljetnica krvavog Uskrsa budući da su 31. ožujka 1991. pale prve žrtve u Domovinskom ratu. Prva žrtva bio je Josip Jović (22), mladi redarstvenik koji je s drugim kolegama upao u zasjedu pobunjenih Srba pokraj Plitvica. 

Uoči ove obljetnice, Kolinda Grabar Kitarović u Aržanu je uručila odlikovanje Red Nikole Šubića Zrinskog za junački čin u ratu majci posmrtno odlikovanog Josipa Jovića.

Komentara 77

DR
drugPlenky
10:17 31.03.2015.

Molim urednike svih hrvatskih glasila da vodi računa o neprimjerenim komentarima koji posprdno govore o prvoj žrtvi velikosrpske agresije na Hrvatsku, ti komentari su vjerovatno napisani iz Beograda od istih onih koji su ubili Josipa Jovića. Budući da takvi komentari vrijeđaju sve Hrvate molim da ih se ukloni s portala, hvala

DR
drugPlenky
09:30 31.03.2015.

Halo Večernji hoćete slaviti i ubojice, pazi ovo prva žrtva na srpskoj strani, odvratno

Avatar vitez
vitez
09:26 31.03.2015.

Obrisali ste komentare koji se zgražaju nad ovakvim tekstom, pa sam poslao dopis glavnom uredniku...obrišite ovaj komentar, admine! Poštovani glavni Uredniče, strašno sam šokiran Vašim člankom najave 24 godine od krvavog Uskrsa u kojem izjadnačavate žrtvu i agresora. Spominjete ujete u sistom kontekstu i istim riječima žrtvu policajca i "žrtvu " agresora Vukadinovića. Takvo ponašanje Večernjeg lista je dno dna Vaše uređivačke politike. Tražim od Vas ispriku i povlačenje teksta na način da jasno kažete da je ubijen terorist Vukadinović koji je bio u skupini koji su postavili zasjedu legitimnoj policiji. U suprotnom biti će to zadnji put da kupujem Večernji list i zadnji put da otvaram stranice Vašeg lista, a pokrenut ćemo i kampanju bojkota čitanje i kupovanja Večernjeg lista.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije