Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
špica sezone

Smanjile se kolone na A1, ali promet je i dalje pojačan

gužva,autocesta
Foto: Slavko Midžor/PIXSELL
1/12
02.08.2014.
u 19:38

Pojačan je promet na većini cesta u smjeru mora i obrnuto prema unutrašnjosti, na autocesti A3 Bregana-Lipovac u smjeru istoka, kao i duž Jadranske magistrale (D8), Istarskog ipsilona, na Krčkom mostu i na prilaznim cestama turističkim mjestima

Od ranog jutra pojačan je promet prema moru.

Na autocesti A1 kod naplate Lučko u smjeru mora više nema dužih čekanja ni kolone vozila, a na izlasku s autoceste, u Lučkom kolona je oko 2,5 km.

Zbog vrlo gustog prometa na autocesti A2 Zagreb-Macelj, u smjeru graničnog prijelaza Macelj, kolona vozila na naplati Trakoščan sada je oko 1 km, pa se vozila povremeno zaustavljaju pred tunelom Frukov Krč.

Pojačan je promet na većini cesta u smjeru mora i obratno, prema unutrašnjosti, na autocesti A3 Bregana-Lipovac u smjeru istoka, kao i duž Jadranske magistrale (D8), Istarskog ipsilona, na Krčkom mostu i na prilaznim cestama turističkim mjestima. Vozače upozoravamo da održavaju sigurnosni razmak između vozila te ih molimo za strpljenje.

Zbog pojačanog prometa na A7 kod naplatnih postaja Rupa u smjeru mora kolona je duga oko 1 km. U smjeru mora vozila se povremeno preusmjeravaju od graničnih prijelaza Rupa i Pasjak državnom cestom D8 do čvora Jurdani gdje se mogu spojiti na autocestu A7,  javlja  HAK.

Pojačan je promet na većini cesta u smjeru mora i obrnuto prema unutrašnjosti, na autocesti A3 Bregana-Lipovac u smjeru istoka, kao i duž Jadranske magistrale (D8), Istarskog ipsilona, na Krčkom mostu i na prilaznim cestama turističkim mjestima. Vozače se upozorava da održavaju sigurnosni razmak između vozila.

Čekanje na trajekte

Velika gužva vladala je danas u splitskoj luci. Automobili u kolonama i mnogobrojni turisti satima su tijekom dana čekali ukrcaj na trajekte.

>>Hrvatska ne upravlja turizmom, 
on joj se i dalje jednostavno događa

>>Rujan postaje špica sezone: Talijani i Nijemci na Jadran dolaze sve kasnije

>>Druga strana naše gostoljubivosti: Za neljubaznost je kriv odgoj

Komentara 29

Avatar bosanac1951
bosanac1951
08:19 02.08.2014.

Da, kada svi žele putovali subotom i nedjeljom...Ja na more uvijek ponedjeljak-četvrtak i laganica do odredišta...

Avatar Nomad09
Nomad09
12:30 02.08.2014.

Kad je kolona ... ne valja. Kad nije kolona ... opet ne valja. Tipično hrvatski ...

OG
Oger
12:38 02.08.2014.

Kojih li zlocestih komentara na racun vlastite drzave. Sramite se svi skupa. . Vijesti iz Njemacke i Austrije: 2.8.14.: Pocetak skolskih praznika u cetiri njemacke zemlje izazvao je na njemackim autocestama A8 i A10 .. kolone od 150 km. Svicarska:ska: na putu prema jugu pred Gotthard tunelom 15 kilometara kolona ... itd. Uostalom, utipkajte: Stau-Alarm 01.08. - 03.08.: Es wird die Hölle!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije