Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Otvorene "ideje"

"Očekujemo bolji odnos nove vlade prema Slavoniji"

Poljoprivredno-poduzetnički sajam
Foto: Ivica Galovic/PIXSELL
1/19
22.01.2016.
u 15:24

Vjerujem da će naša djeca dočekati trenutak kada će u našem dijelu domovine biti bolji uvjeti za život i da će ostajati ovdje, a ne ići negdje dalje - istaknuo je Marušić

Tradicionalne, 18. Poljoprivredno-poduzetničke ideje otvorene su danas (petak) u Novoj Gradiški.

Sajam je ove godine okupio 60-ak izlagača iz cijele Hrvatske, većinom obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava koja nude svoje domaće proizvode. U edukativnom dijelu najviše prostora posvećeno je trenutno najaktualnijoj temi, programu ruralnog razvoja, u cilju što bolje pripreme seljaka za natječaje koji će biti raspisani ove godine.

Brodsko-posavski župan Danijel Marušić u ime organizatora pozvao je poljoprivrednike da iskoriste priliku za prikupljanje novih ideja, ostvarivanje poslovnih kontakata i razmjenu iskustava.

- Od nove vlade očekujemo drugačiji odnos prema Slavoniji, jer smo svjedoci da se ova regija sustavno zanemaruje.

Vjerujem da će naša djeca dočekati trenutak kada će u našem dijelu domovine biti bolji uvjeti za život i da će ostajati ovdje, a ne ići negdje dalje - istaknuo je Marušić

>> Brodski kamp poluprazan, ekonomski migranti ne dolaze

Komentara 3

Avatar Pavel ic
Pavel ic
16:02 22.01.2016.

za slavonce je gksvni neptijatelj drzava.oni jednostavno imaju loseg poslodavca kojem nije cilj odkupit od naseg seljaka.radio sam u minhenu i kad prodes selima kroz bayern nema komadica zemlje neobradeno

PP
pravedna.penzicka
16:22 22.01.2016.

Moglo bi tako biti i u Hrvatskoj. Samo treba u Slavoniju preseliti nezaposlene, smjestiti ih u izbjegličke kampove, organizirati radne akcije i eto viška poljoprivrednih proizvoda za turističku sezonu. Ne bi bilo uvoza.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije