Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HLADNA JUTRA

Očekuje nas promjena vremena: Uz zahlađenje i kišu moguć je i snijeg

kiša
Foto: Nikola Cutuk/PIXSELL
1/6
25.03.2017.
u 17:21

Iako će biti hladnije, padalina i oblaka neće biti u većem djelu zemlje.

U Hrvatskoj će sutra biti umjereno do pretežno oblačno vrijeme, a kiše, pljuskova i grmljavine bit će uglavnom na Jadranu, u gorju te u unutrašnjosti Dalmacije. Uz zahladnjenje u najvišem gorju može biti susnježice ili snijega. Poslijepodne sa sjevera razvedravanje, stoji u prognozi DHMZ-a.

Zapuhat će umjeren i jak sjeveroistočnjak. Na Jadranu će puhati umjeren sjeverozapadnjak, a od sredine dana na sjevernom dijelu okrenut će na jaku, na udare i olujnu buru, koja će se do kraja dana proširiti duž cijele obale. Jutarnja temperatura zraka između 3 i 8, a na moru 10 i 13 °C. Najviša dnevna uglavnom od 8 do 13, a na Jadranu te u unutrašnjosti Istre i Dalmacije od 14 do 18 °C.

Hladnije vrijeme od ovoga kojeg smo navikli ovog tjedna očekuje nas i u ponedjeljak kada bi ujutro temperature mogle pasti i ispod nule. U Delnicama se tako očekuje i -1 dok bi se u ostatku unutrašnjosti temperature trebale kretati između 0 i 2 stupnja. Na obali će jutra biti toplija nekoliko stupnjeva.

Iako će biti hladnije, padalina i oblaka neće biti u većem djelu zemlje.

>> Napokon smo dočekali: Evo kakvo proljeće nam stiže

>> Evo kakvo nas vrijeme očekuje za vikend

Komentara 1

ZA
zadar1
14:09 26.03.2017.

evo kad nas pada vec😁😂😂😂😂

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije